in , , , ,

Το ντοκιμαντέρ της Bioaroma – Τα βότανα της Κρητικής Γης σε μια ξεχωριστή παραγωγή (VIDEO HD)

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο γυρισμάτων ένα μεγάλο Project έφτασε στο τέλος του. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 15 περίπου λεπτών σχετικό με την ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες παραγωγής φυσικών καλλυντικών σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η Bioaroma είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ στον Άγιο Νικόλαο έχοντας σαν ιδρυτή της τον χημικό συντοπίτη μας Μανούσο Πεδιαδίτη.
Η πρώτη παραγωγή διαφημίζει έμμεσα και τον τόπο μας και είναι σημαντικό πως στηρίχτηκε αποκλειστικά από συμπολίτες μας.
Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από την βραβευμένη στο εξωτερικό Εταιρεία Foto-Art Media Productions. Σκοπός του είναι να μάθει ο κόσμος την ιστορία της Bioaroma και να παρακολουθήσει μέσα από αυτό την διαδικασία παραγωγής των 100% φυσικών συστατικών που περιέχουν τα προϊόντα της. Δεν είναι τυχαίο το ρητό που συνοδεύει τα προϊόντα “Καλλυντικά τόσο φυσικά που … τρώγονται!”

Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη παραγωγή με όμορφη φωτογραφία από την οποία παρακολουθώντας την μπορεί να αντλήσει κανείς πολλά ιστορικά στοιχεία και συγχρόνως να θαυμάσει την πανέμορφη φύση του νομού μας όπως έχει πολύ όμορφα αποτυπωθεί από τις κάμερες του Παντελή & Αντώνη Κουτσελάκη.
Σημαντικό να τονίσουμε πως το ντοκιμαντέρ είναι μεταφρασμένο σε τέσσερις γλώσσες Αγγλικά,Γερμανικά,Γαλλικά και Ρώσικα υπάρχουν δε ακόμα και Ελληνικοί υπότιτλοι για αυτούς με προβλήματα ακοής!

Οι συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κουτσελάκης Παντελής
Εναέρια Πλάνα: Κουτσελάκης Αντώνης
Αφήγηση στα Ελληνικά: Καραγιαννάκη Άννα
Ηχογράφηση αφήγησης: Κουτσελάκης Παντελής, Ευαγγελινάκης Χρήστος
Συμμετείχαν στα γυρίσματα οι: Πεδιαδίτης Μανούσος, Χουρδάκης Ιωάννης & Ανθούλα, Παπαζαχαριάκη Μαρία, Πεδιαδίτης Γεώργιος & Αλεξάκη Άννα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κουτσελάκης Παντελής
Βίντεο Μοντάζ: Κουτσελάκης Αντώνης & Παντελής

 

Αγγλική έκδοση
Γερμανική έκδοση