in , , , , ,

Άδικο αυτό που γίνεται στον τόπο μας.

Κάθετος και απόλυτος ότι στα συμβούλια και στις απαιτήσεις της Νεάπολης είναι τοπικός σύμβουλος και όχι αστυνομικός δήλωσε στο πρόσφατο τοπικό συμβούλιο της Νεάπολης ο Μανόλης Σπανάκης θέτοντας τον εαυτό του για ακόμα μια φορά στην διάθεση της δημοτικής αρχής.

 

«Είναι τιμή μου και καμάρι μου να υπηρετών την Ελληνική αστυνομία 26 χρόνια τώρα, τιμώντας την στολή και το εθνόσημο όμως δεν παύει πλέον να είμαι εκλεγμένος από την τοπική κοινωνία ώστε να υπηρετώ τα δίκαια αιτήματα της.» είπε στο συμβούλιο της Τρίτης ο ίδιος θέλοντας προς κάθε κατεύθυνση να στείλει το μήνυμα αυτό.

 

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα της διάρθρωσης της αστυνομίας είπε ότι τις αλλαγές του σχεδίου που έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν θα έπρεπε να τις μάθαιναν οι τοπικοί φορείς από το διαδίκτυο και τον τοπικό τύπο αλλά θα έπρεπε να έχουν γνώση του θέματος, δείχνοντας ξεκάθαρα την αδυναμία στην ενημερωμένη από τον κυβερνητικό βουλευτή του νομού. «Όλα όσα καταγράφονται εδώ μέσα, που πολλά από αυτά είναι πραγματικά απίστευτα λάθη και δείχνουν ότι δεν έγινε καμία ισότιμη κατανομή της αστυνομίας στην χώρα.» είπε και μίλησε για αδικία σε βάρος της περιοχής αναφερόμενος σε παραδείγματα άλλων περιοχών που έχουν ακόμα και δύο Α.Τ μέσα σε εάν Δήμο χωρίς την ίδια στιγμή να λειτουργούν ούτε δικαστήρια ούτε και φυλακές ενώ και πληθυσμιακά ακόμα έχουν λιγότερους κατοίκους.

 

Τόνισε ακόμα και τον τρόπο που πήγε να περάσει αυτή η αλλαγή μέσα στον Αύγουστο και σε περίοδο διακοπών και θέρους ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και τώρα που όλα είναι δύσκολα θα πρέπει ο τόπος να το παλέψει και να το διεκδικήσει.

 

«Είμαι σίγουρος ότι κανείς  από όσους έκτισαν το νέο χάρτη δεν έχουν ιδέα των ιδιαιτεροτήτων του τόπου μας και κανείς επίσης δεν ήξερε τις ετοιμάζονταν ώστε να επέμβει, και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα μια αδύναμη πολιτική εκπροσώπηση που υπάρχει από το νομό στα κέντρα αυτά που αποφασίζουν  χωρίς εμάς και χωρίς να ρωτήσουν και κανένα.» είπε.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ