in ,

Το νέο μενού στο Αμάλθεια έχει άρωμα Κρήτης.

 
 
Με γευστικές προτάσεις που θυμίζουν Κρήτη το νέο μενού του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου Αμάλθεια στην περιοχή της Κιτροπλατείας του Αγίου Νικολάου παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης. Άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και των τοπικών μμε δοκίμασαν τις νέες προτάσεις του Σεφ Χρίστου Κεντριανάκη και έμειναν κατενθουσιασμένοι.
«Παίρνουμε τα καλύτερα από την τοπική παραγωγή και τα παντρεύουμε με τα αρώματα της Κρήτης και του τόπου μας. Γεύσεις απλές συνδυασμένες μεταξύ τους δημιουργούν τις προτάσεις μας για τον χειμώνα φέτος με τα πιάτα να εναλλάσσονται κατά περιόδους.» σχολίασε ο ίδιος. Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Νεαραντζούλης ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του για ένα κρασί και την γνωριμία των γεύσεων στο νέο μενού.
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας για την γνωριμία των νέων μας γεύσεων.» είπε και τσούγκρισε με όλους το ποτήρι του ευχόμενος καλές γιορτές.

Το Aμάλθεια λειτουργεί καθημερινά και εξυπηρετεί μεσημέρι και βράδυ, μπορεί να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ ήδη προετοιμάζει το πλάνο του ενόψει των εορτών.