in

Το Λύκειο Ελληνίδων Αγ.Νικολάου γιόρτασε τον Άγιο Ανδρέα τον Τρυποτηγανά (Pics)

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αγίου Νικολάου αφιερωμένη στην γιορτή του Αγίου Ανδρέα του Τρυποτηγανά.

Η Πρόεδρος του Λυκείου κ.Κουτσάκη Παρούλα αφού καλωσόρισε τους περευρισκομένους αναφέρθηκε  στο τι  γινόταν παλιά την ημέρα αυτή  η οποία ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Ανδρέα, ευχαριστώντας κατόπιν όλους  & όλες όσους δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρεύοντας κάτι παραδοσιακό χρησιμοποιώντας υλικά και φρούτα του φθινοπώρου.

Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες τα εδέσματα ήταν εξαιρετικά και υπήρχε αρκετή ποικιλία. Αμέσως μετά σειρά είχαν οι κριτές οι οποίοι και δοκίμασαν προσεχτικά όλα τα εδέσματα μέχρι να αποφασίσουν που θα δώσουν το πρώτο βραβείο.

Κριτές ήταν οι : Κουναλάκης Χρήστος, Σγουρού Τούλα, Χειρδάρη Μάγδα, Κριτσωτάκη Καίτη και ο Κλώντζας Λεωνίδας.

Νικήτρια της εκδήλωσης αναδείχτηκε η κ.Περράκη Κατίνα με το γλυκό ψυγείου με κολοκύθα.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός έγινε παρουσίαση και ενημέρωση για τα νέα Σεμινάρια χειροποίητων κατασκευών από τους κ.Κακιεπάκη Μαρία & Γιώργο (υφαντό κόσμημα, μακραμέ, μακραμέ σε κόσμημα, μικροϋφαντική, κόσμημα με κουκούλι κ.α) που θα λειτουργήσουν από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου , και θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το χειμώνα.