in , , , , ,

Το λάδι μας έχει ακόμα πολλά να μας διδάξει, video – fotos

Σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα της πρώην ΤΕΔΚ του νομού το περιφερειακό τμήμα Κρήτης της ένωσης Ελλήνων Χημικών.

2

Μέλη της ένωσης, και παραγωγοί είχαν την ευκαιρία σε μια μοναδική διαδικασία να γνωρίσουν ακόμα πιο πολλά πράγματα   σε ότι αφορά τις ποικιλίες του λαδιού, της διαδικασίας και βέβαια να γνωρίσουν τρόπους ώστε να μπορούν οι ίδιοι να ξεχωρίζουν το καλό ποιοτικό λάδι.

3

Στο ρόλο του εκπαιδευτή ήταν η Ελευθερία Γερμανάκη τεχνολόγος γεωπόνος η οποία μίλησε και στο fonien.gr Την ευθύνη του συντονισμού του σεμιναρίου είχε η εκπρόσωπος του συλλόγου χημικών Κρήτης Εμμανουέλα Σκουλικάρη η οποία με την σειρά της ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και βέβαια τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση της αίθουσας.

ΘΑΝΟΣ Κ.

Η ανακοίνωση απο την ένωση χημικών και το Περιφερειακό τμήμα  Κρήτης:

“Το Περιφερειακό τμήμα  Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε  σήμερα Κυριακή 2/10 στον Άγιο Νικόλαο σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου. Εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου ήταν η κυρία Γερμανάκη Ελευθερία. Γεωπόνος,-Panel supervisor οργανοληπτικού εργαστηρίου Α.Σ. Ρεθύμνου -Cretan OOC- Συντονιστής & panel supervisor, Ειδικός κριτής ελαιολάδου σε ελληνικούς και ξένους διαγωνισμούς-.

 

Το σεμινάριο απευθυνόταν  σε χημικούς αλλά και στο ευρύ κοινό και αποτελεί μέρος των δράσεων του περιφερειακού τμήματος για την  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού με στόχο την συνεργασία μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και των πολιτών.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου που μας παραχώρησε την αίθουσα Περιφερειακής Ένωσης Δήμων για την διεξαγωγή του σεμιναρίου και τη συνάδελφο Μαρία Δεμέτζου. Καθώς επίσης τους συνάδελφους Τσαγκαράκη Μανόλη και Βιδάλη Θεονύμφη για την σημαντική τους συνεισφορά στην διοργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου.”