in ,

Το θέατρο χρόνια δεν κοιτά: Γοήτευσε το ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου στο ΡΕΞ! [VIDEOS&PICS]

Ακόμη μία επιτυχημένη θεατρική παράσταση ανέβασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Με περίσσεια χάρη, σκέρτσο και τόλμη η…παρέα των ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο πάνω στο σανίδι μέσω της παράστασης “Να μάθει κανείς γράμματα γη να τα παρατήσει”, σε σενάριο του ιστορικού μέλους και πρώην προέδρου Γιώργου Μπρόκου, ο οποίος στο τέλος της παράστασης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τα χέρια του δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Η επίκαιρη παράσταση σατίρισε με τον δικό της τρόπο την ανάγκη των νέων για εκπαίδευση, αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους, δημιουργώντας προβληματισμό αλλά και γέλιο στο κοινό που σχεδόν γέμισε την αίθουσα του ΡΕΞ, με τις τσάντες από τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου να έχουν κατακλύσει την είσοδο, αντί εισιτηρίου.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα του έργου αλλά και την αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του fonien.gr της Ανδριάννης Γαλανού, η οποία σκηνοθέτησε το έργο:

Ν.Μ.