in ,

Το ευχαριστώ του Γιώργη στους ανθρώπους

Ο Γιώργης Γαρεφαλάκης που βίωσε ακόμα μια δοκιμασία στην πολύπαθη ζωή του και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι φίλοι του δρουν για τον ίδιο έγραψε σήμερα στον λογαριασμό του:

“Θέλω με χαρά να σας ενημερώσω….πως τελικά είχαμε θετική εξέλιξη με το αναπηρικό καροτσάκι…
Κάποιοι φιλοι μου καλλιτέχνες (που δεν θέλουν να αναφερθεί το όνομα τους κι ούτε και έμενα μου είπαν ποιοι είναι)….αγόρασαν ένα ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο ειδικού τύπου στο όνομα μου και θα το έχω πολύ σύντομα στα χέρια μου…
Ο θεός να τους έχει καλά και να τους δίνει την υγεία τους και σε αυτούς αλλά και σε μια πολύ σημαντική και εξαιρετική μου φίλη…. που ξέσυρε τα θεμέλια τση γης για να βρει άκρη με το καροτσάκι χωρίς εγώ  να το ξερω και πριν ακόμα εγω το σκεφτώ να το αναρτήσω.. και γι αυτό ειναι ακόμα πιο σπουδαίο….
Θελω επισης να ευχαριστήσω ολους εσάς που ενδιαφερθήκατε να ρωτήσετε να κάνετε κοινοποιήσεις να τρέξετε να βρείτε άκρη και να με εξυπηρετήσετε..και ειδικά τους ioanna mavroforou βασίλης πατελάκης γιαννης θεοδωρακης..να είσαστε όλοι σας καλά και να μην τυχει ποτέ να πονέσετε και να κλάψετε…να ειναι η ζωη σας μονο χαρες κι αγαπη….
χίλια ευχαριστω για ολα…*(γιωργης γαρεφαλακης)*….