in , , , , ,

Το ευχαριστώ της Π.Ο.Κ.Α.Ν για την εκδήλωση «Επιστροφή στα θρανία» στην μνήμη της Ελπίδας

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση «Επιστροφή στα θρανία» μέτρησε την έβδομη συνεχή διοργάνωση. Φέτος δεν μπορούσαμε να αρχίσουμε τη νέα σχολική χρονιά χωρίς να δηλώσουμε ότι επιστρέφουμε με το νου και την καρδιά μας στην Ελπίδα Μιχοπούλου.

 

Πολλοί οι συμμαθητές και οι φίλοι της που έδωσαν το παρόν αλλά και πολλοί όσοι κατέθεσαν σκέψεις και συναισθήματα προσφέροντας το υλικό της εκδήλωσης.

Για αυτό καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές:

Έρικα Σαμπρίνα Νετσάι που επιμελήθηκε το βίντεο με τις φωτογραφίες της Ελπίδας δηλώνοντας την κοινή σκέψη πως πάντα θα θυμόμαστε το κορίτσι με το χαμόγελο, το ταλέντο και τη διάθεση προσφοράς.

Σοφία Νικηφόρου και Ελβίρα Μερκούρη που έγραψαν, μελοποίησαν και τραγούδησαν το ποίημα «goodbye».

Τα κορίτσια Μαρία Ζερβού, Σμαράγδα Αναγνωστοπούλου, Εύα Νησιώτη και Άντζη Χριστίδη, Εμμανουέλα Σκουλικάρη για τις ωραίες χορογραφίες που έφτιαξαν και αφιέρωσαν στη φίλη τους.

Τη Βιβή Αρχαυλάκη, Ελευθερία Δέσποινα Γραφανάκη, Έρικα Σαμπρίνα Νετσάι και Νίκη Τζανοπούλου που από την αρχή της διοργάνωσης ήταν δίπλα μας σε όλο το σχεδιασμό και κατάφεραν να αποδώσουν με μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα ενός εφήβου του 21ου αιώνα.

Τους μαθητές που συμμετείχαν μουσικά: Αλέξανδρο Καββουσανό, Δημήτρη Κούζιο, Γιώργο Μπερτσιά.

Παναγιώτη Αλεξούδη, Ηλιάνα Ανδρουλάκη, Γιώργο Λαβδάκη, Μαρία Φυτρολάκη.

Παπαδόπουλο Κωστή, Μαρία Λεμπιδάκη, Αχιλλέα Μακράκη, Αλέξανδρο Διαλυνά, Νίκο Δαβράδο, Σίμο Κουναλάκη.

Γιώργο Δασενάκη, Γιάννη Καλδίρη, Μαρίνα Πετσαγκουράκη, Γιώργο Φυτρολάκη.

Νίκο Βοβατζάκη, Στέλιο Βοβατζάκη, Μιχάλη Θεοδωρλή, Παναγιώτη Κουτσικούρη, Ηρώ Λουκάκη, Μάριο Μαμούτη.

Μάνο Ατσαλή, Έλλη Ζερβού, Νεκτάριο Καμπανό, Δέσποινα Μαστοράκη.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου , 2ου, 3ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Αγ.Νικολάου για την οικονομική στήριξη και το σύλλογο Μικρασιατών- Ποντίων Μεραμβέλλου για τη συμμετοχή του.

Τον καθηγητή φυσικής αγωγής Γιώργο Τζώρτζη και την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΑΟΑΝ για τον αγώνα που διοργάνωσαν. Συγκεκριμένα, τις Μαρίνα Αθανασάκη, Ηλιάνα Ανδρουλάκη, Ελένη Βρυγιωνάκη, Ιωάννα Γιαχνάκη, Άρτεμις Ζουλινάκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Έρικα Νετσάι, Μαρίνα Πετσαγγουράκη, Κωνσταντίνα Ταβλά, Ελένη και Κατερίνα Τσίγκου, Μαρία Φραγκιαδάκη.

Την ψυχολόγο-φιλόλογο Έφη Μπουκουβάλα Κλώντζα που με τον ποιητικό της λόγο μίλησε στην ψυχή των μαθητών για την Εφηβεία στον 21ο αιώνα και τη δύναμη του τώρα.

Την κατασκευαστική εταιρεία Europlan για την κατασκευή της εξέδρας καθώς και τη ΔΑΕΑΝ για την παραχώρηση του χώρου της πλαζ του ΕΟΤ.

Το Μάνο Λεμπιδάκη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας: Εφημερίδα «Ανατολή», 104,4 FM, LATO 103,3 και «fonien.gr».

Ευχαριστούμε την οικογένεια της Ελπίδας για τον πλούσιο μπουφέ που πρόσφερε τη βραδιά της εκδήλωσης αλλά κυρίως γιατί μας επέτρεψε να «μπούμε» στον ιδιωτικό της χώρο και να επιστρέψουμε στη σχολική καθημερινότητα, αφού δηλώσουμε ότι «μπορεί η καρδιά της Ελπίδας να σταμάτησε ξαφνικά, αλλά ο παλμός και η ζεστασιά της θα μείνει για πάντα στη μνήμη όσων την γνώρισαν και την αγάπησαν».

Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα ταλέντα των παιδιών τους αλλά και όλους εσάς που με την παρουσία σας συμβάλατε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το ΔΣ της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου Νικολάου- ΕΛΜΕ Λασιθίου