in , , , , , ,

Το ευχαριστώ από την Δημ. Κοιν. Νεάπολης σε όλους

«Ο Κήπος των Χριστουγέννων»  Νεάπολη 2015-2016
Φέτος τα Χριστούγεννα η Νεάπολη φόρεσε το πιο λαμπρό της πέπλο, τραγούδησε τις πιο γλυκές μελωδίες, παρασύρθηκε από τη μαγεία των  παιχνιδιών και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους φίλους!
Το παραμύθι των Χριστουγέννων πήρε ζωή στο Δημοτικό μας κήπο με  παραστάσεις, εκδηλώσεις και παιδικές δραστηριότητες που έκλεισαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το 2015 και υποδέχτηκαν το νέο έτος 2016 με την υπόσχεση μιας γεμάτης από γιορτές χρονιάς.
Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χάρη Αλεξάκη για την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε τις φετινές Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκίνη Κων/νο, τη δημοτική σύμβουλο κ. Βελημβασάκη Έφη και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους εθελοντές,  τα μέλη των συλλόγων και τους χορηγούς μας,  που συνέβαλλαν  με πολλή αγάπη, μεράκι και κέφι στην επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεών μας.
Η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς τους φίλους, μεγάλους και μικρούς, που μας αγκαλιάσατε  και μας στηρίξατε  με τη παρουσία σας, δίνοντάς μας δύναμη και θέληση να την επαναλάβουμε και τις επόμενες χρονιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!!
Καλή Χρονιά!!
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

  1. 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Νεάπολης
  2. Παιδικός Σταθμό Νεάπολης
  3. Πολιτιστικός σύλλογος « Νέοι Νεάπολης»
  4. ΑΠΟΝ
  5. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τοπικό τμήμα Νεάπολης
  6. ΠΛΕΑΜ
  7. Λέσχη Φίλων Νοσοκομείου Νεάπολης
  8. Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης
  9. Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης
  10. ΑΕΝ
  11. Φιλαρμονική Νεάπολης
  12. Φιλαρμονική Ηρακλείου
  13. Η βυζαντινή χορωδία με το δάσκαλο κύριο Φουλεδάκη Γεώργιο καθώς και τους μικρούς και μεγάλους μαθητές από τον πολιτιστικό σύλλογο «Η παράδοση» και τον κ. Λαυρεντάκη Νίκο
  14. Η  Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου
  15. Παπαχατζάκης Γιώργος και Ζυγάκης Ιωάννης
  16. Αμαλία Βλαχάκη

 
Χορηγοί της εκδήλωσης:

  1. Ζαχαροπλαστείο «ΜΗΛΟ»
  2. Ζαχαροπλαστείο «ΛΙΟΝΤΑΣ»
  3. ΔΡΗΡΟΣ CAFE
  4. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ο.Ε
  5. Συλλιγάρδος Ο.Ε «ΑΓΝΟΤΗΣ»
  6. VODAFON
  7. Βασιλάκη Αφοί Ο.Ε
  8. Φαϊτάκης service
  9. Χορηγοί επικοινωνίας: Λατώ fm, Ανατολή, Φωνή εν

Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης