in ,

Απο τις αρχές Δεκεμβρίου το κλίμα στη Νεάπολη θα είναι Γιορτινό.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η πρώτη συνάντηση που προκάλεσε η τοπική κοινότητα της Νεάπολης εν όψη των εορτών που πλησιάζουν. Η συμμετοχή, συλλόγων, φορέων, ομάδων, σχολείων και άλλων ήταν πάνδημη γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον όλων για να γίνει και φέτος η Νεάπολη προορισμός για όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα.
Η αυλαία θα άνοιξη στις 2/12/17 με τη φωταγώγηση του δημοτικού κήπου και σε όλη την διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουν έως τις αρχές του νέου έτους θα πραγματοποιηθούν πολλές δράσεις.
Θα υπάρχουν, θέατρο, μουσικά σχήματα , εργαστήρια ζωγραφικής , κουκλοθέατρο,  παρέλαση ξωτικών,παζάρια , εδέσματα και λιχουδιές , λογοτεχνία , ταινίες , φυσικά θα μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά ο ΠΑΟΔΑΝ ενώ θα γίνουν ακόμα πολλά  άλλα τα οποία είναι ακόμα υπό επεξεργασία.
 
Παρόντες στην πρώτη συνάντηση ήταν: ο Ποδηλατικός , η ΠΛΕΑΜ, το ΓΕΛ Νεάπολης , 1ο και 2ο δημ σχολείο, ΕΠΑΛ ,  Παιδικος σταθμός , νηπιαγωγεία ,  Ερυθρος Σταύρος  , ΣΕΟ , Νέοι Νεάπολης και οι  Αντιδήμαρχος Εφη Βελημβασάκη , ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαηλάκης,  τοπικοί σύμβουλοι και άλλοι.
Το πρόγραμμα των φράσεων που θα κυκλοφορ΄σηει και σε έντυπη μορφή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εως τις 15 του μήνα.