in , , , , ,

Το Επιμελητήριο Λασιθίου πάει Ευρώπη.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την στήριξη των παραγωγών και των start up εταιριών του πρωτογενή τομέα, διοργανώνει διήμερο Β2Β συναντήσεων  στις 24 και 25 Μαΐου 2016 στις Βρυξέλλες και στο Άμστερνταμ αντίστοιχα.
Ελάχιστος αριθμός για την πραγματοποίηση της αποστολής η συμμετοχή τουλάχιστον 20 επιχειρήσεων.
Σκοπός: η αύξηση των εξαγωγών και η προώθηση των προϊόντων σε αγοραστές που θα έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση.
Αγοραστές: Θα προσκληθούν χονδρέμποροι τροφίμων & ποτών, Έμποροι e -shops, Ιδιοκτήτες εστιατορίων, εκπρόσωποι Κοινοτήτων αποδήμων Ελλήνων και Δημοσιογράφοι από τις δύο χώρες (με επιβεβαιωμένη την συμμετοχή τους).
Κόστος συμμετοχής: ανέρχεται στα €1000,00+ ΦΠΑ,  ανά επιχείρηση με επιχορήγηση €250,00 ευρώ ανά επιχείρηση μέλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
Το Κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει: την αίθουσα συναντήσεων, video wall για τις εταιρικές παρουσιάσεις, μεταφραστή / διερμηνέα, γραμματειακή υποστήριξη, business cocktail. (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετάβασης και διαμονής).
Προετοιμασία: οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους έως και τις 15 Απριλίου και ταυτόχρονα να έχουν ήδη έτοιμα: το website και το email τους για να προωθηθεί στους αγοραστές. Video/φωτό της επιχείρησης τους και δείγματα των προϊόντων τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ. 28410 22231.