in , ,

Το αστέρι του Χόλιγουντ στην Ελούντα για διακοπές !

Η εντυπωσιακή Σαρλίζ Θερόν έφτασε στο Ηράκλειο με πτήση της Aegean και στη συνέχεια αναχώρησε με κατεύθυνση προς την Ελούντα !

Εντυπωσιακά όμορφη, ανέλπιστα απλή, χωρίς ίχνος βεντετισμού και άνευ συνοδείας σωματοφυλάκων ξεγλίστρησε διακριτικά από τον κόσμο για να επιβιβαστεί στο πουλμανάκι που την οδήγησε στην έξοδο του αεροδρομίου Ηρακλείου προχθές το βράδυ….
Αρκετοί την αναγνώρισαν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρισκόταν ανάμεσά τους η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου και από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του αμερικανικού κινηματογράφου. Κι όμως η Νοτιοαφρικανή σούπερ σταρ βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο νησί και απολαμβάνει τις διακοπές της, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιδιαίτερες προφυλάξεις.
Η Σαρλίζ Θερόν σε αντίθεση με άλλα αστέρια του Χόλιγουντ δεν έφτασε με κάποιο ιδιωτικό αεροσκάφος ή με κάποια θαλαμηγό.
Επιβιβάστηκε σε πτήση της Aegean από την Αθήνα, φυσικά πρώτη θέση, και γύρω στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια μπήκε σε ένα πουλμανάκι της Sky service χαμογελαστή και έφυγε με προορισμό το νομό Λασιθίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί της ήταν και δύο μικρά παιδιά, αλλά και μια γυναίκα που πολλοί θεώρησαν από τη συμπεριφορά της ότι ήταν η νταντά τους.
Η άφιξή της δεν ήταν γνωστή και ο κόσμος που συνταξίδευε μαζί της εξεπλάγη που την είδε. Ακόμα και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου προσπαθούσαν να σιγουρευτούν κοιτάζοντάς την εάν όντως πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό ή για κάποια άλλη που της μοιάζει.
Διακοπές
Η 41χρονη Σαρλίζ Θερόν εικάζεται ότι επέλεξε την μαγευτική Ελούντα για τις διακοπές της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κάποιο από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, όπου και θα παραμείνει για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται κι άλλη άφιξη πολύ γνωστού ηθοποιού και καλού της φίλου, ο οποίος φαίνεται να είναι το άτομο που της πρότεινε την Κρήτη για ξεκούραση.
6-8-sarliz-2
Φωτογραφία: Κ.Ζ.
ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πατρις