in

Ο Ζιζού στην Ελούντα για διακοπές

Συνεχίζονται οι αφίξεις αστέρων του παγκόσμιου αθλητισμού στην περιοχή της ανατολικής Κρήτης

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχο δυο συνεχόμενων τίτλων στο Champions League,o μοναδικός που το έχει καταφέρει, τεράστιο πρώην ποδοσφαιριστή, παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Γαλλίας και κάτοχο του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας το ομορφότερο γκολ στην ιστορία του θεσμού, συνταξίδεψε σε πτήση από την Αθήνα στο Ηράκλειο ο πρώην υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Κουράκης.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Με τον πρώην Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Κουράκη, ο θρυλικός άσος και μεγάλος όπως φαίνεται προπονητής, γνωρίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο, όπου είχαν και ολιγόλεπτη συνομιλία, η οποία συνεχίστηκε στο λεωφορείο του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.
Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη και όπως ενημέρωσε τον Γιάννη Κουράκη θα περάσει το δεύτερο μέρος των διακοπών του, μαζί με την πολυμελή οικογένειά του  στην Ελούντα, καθώς στο πρώτο βρέθηκε στην Αθήνα όπου έμεινε τέσσερις μέρες, όπου φωτογραφήθηκε  μαζί με την οικογένειά του με θέα την Ακρόπολη.
Ο πρώην υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης, καλωσόρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν στην Κρήτη και ευχήθηκε να έχει με την οικογένεια του καλή διαμονή και καλές διακοπές στο νησί μας.