in ,

Το ήθος και ο σεβασμός νικητές στην κοινή συνέντευξη των 4ων, video

Σχεδόν 2 ώρες κράτησε η κοινή τηλεοπτική διαδικτυακή συνέντευξη των 4ων υποψηφίων δημάρχων που διεκδικούν τον Δήμο Αγίου Νικολάου στις εκλογές της 26ης του Μάη, που μεταδόθηκε ζωντανά το απόγευμα της Τρίτης από το web tv του fonien.gr.

Οι κ.κ. Γιάννης Ανδριώτης, Γιώργος Φιλιππάκης, Αντώνης Ζερβός και Νίκος Κοκκίνης , αναφέρονται με την σειρά που κληρώθηκαν να κάτσουν στο πάνελ και να ξεκινήσουν τις απαντήσεις, σεβάστηκαν τον διάλογο και τον χρόνο που είχαν στην διάθεση τους για να απαντήσουν. Οι τοποθετήσεις και των 4ων στα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν κρίνονται ολοκληρωμένες ενώ οι λίγες στιγμές έντασης στον διάλογο ήταν στα πλαίσια της φυσιολογικής ροής της συζήτησης.

Μάλιστα ο συντονιστής της συνέντευξης Θάνος Κορομπύλιας  παραδέχτηκε στο κλείσιμο της εκπομπής ότι ο ρόλος του ήταν σχεδόν διακοσμητικός ευχαριστώντας και τους 4 για την ποιότητα της συζήτησης τους. Σίγουρα στην πρώτη αυτή συζήτηση δεν απαντήθηκαν όλα και κυρίως δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις που έφτασαν στο fonien.gr με το που ξεκίνησε η διαφήμιση της εκπομπής, άλλωστε στην ροή της πρώτης αυτής κοινής συνέντευξης δεν είχε συμφωνηθεί κάτι τέτοιο. Και οι 4 συμφώνησαν να βρεθούν ξανά στο στούντιο του fonien.gr και να δεχθούν τις ερωτήσεις του κόσμου αλλά και του κοινού που ζωντανά θα βρίσκεται στην ζωντανή ροή

δείτε εδώ την εκπομπή