in ,

Το άσπρο και το κατάμαυρο στην εστίαση της περιοχής του Αγίου Νικολάου

 Με δεδομένα τα νέα αυστηρά υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στην εστίαση θα περίμενε κανείς οι επαγγελματίες πραγματικά να έχουν συνειδητοποιήσει όλοι το πόσο σοβαρό είναι ο καθένας ξεχωριστά να κάνει τα πάντα ώστε να δείχνει τον επαγγελματισμό του.

 

 Και στην στην περιοχή του Αγίου Νικολάου συμβαίνουν τα εξής δύο, βασικά.

 

Υπάρχουν καταστήματα που τηρούν τα μέτρα είτε αυτά είναι στις αποστάσεις είτεαυτά είναι στους καθήμενους πελάτες αλλά και στο θέμα της εξυπηρέτησης είναι πάρα πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος με τον οποίο σερβίρουν καθαρίζουν φέρονται μιλούν και συμπεριφέρονται

.

Στον αντίποδα υπάρχουν και άλλοι επαγγελματίες αρκετοί σε περιπτώσεις και εντός και εκτός της πόλης του Αγίου Νικολάου, κυρίως στα γειτονικά τοπικά δημοτικά διαμερίσματα, όπου φέρονται σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα σχεδόν.

Καθόλου μέτρα για τον συνωστισμό,  ο κόσμος σαρδέλες μεταξύ του, τα τραπέζια και καρέκλες πάρα πολύ κοντά, καμία προσπάθεια για αύξηση στην καθαριότητα και στην απολύμανση των τραπεζών, αφότου μία παρέα σηκωθεί.

Καμία απόσταση και πάρα πάρα πολύς κόσμος παντού.

 

Είναι κρίμα για αυτούς οι οποίοι προσπαθούν πραγματικά να μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι επί της ουσίας αδιαφορούν. 

 

Είναι στο χέρι όλων μας να μη δίνουμε καμία απολύτως ενίσχυση η υποστήριξη σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν φέρονται επαγγελματικά απέναντι στα νέα μέτρα που υπάρχουν και έχουν ληφθεί για την γενικότερη προστασία όλων μας.

 

Οι επαγγελματίες αυτοί πρέπει να πάρουν το μήνυμα της ίδιας της κοινωνίας των ίδιων των καταναλωτών ότι εάν δεν συμμορφωθούν δεν πρόκειται να κερδίσουν τη δική μας την εμπιστοσύνη.

Σε ένα μικρό καφενείο σε μικρό τοπικό δημοτικό διαμέρισμα να σε δίνουν τα μαχαιροπίρουνα μέσα σε νάιλον σακουλάκι ενώ σε ένα άλλο καφενείο του ίδιου βεληνεκούς του ίδιου μεγέθους σε παραλιακό θέρετρο της περιοχής πολύ ξακουστό όλα να είναι στην κυριολεξία χύμα. Τα πάντα μέσα σε ένα πανέρι και όλα και σερβιτόροι να τα πιάνουν με γυμνά χέρια από ποτήρια έως μαχαιροπήρουνα. 

 

Αν δούμε σε ένα μαγαζί πάρα πολύ κόσμο, κοντά ο ένας τον άλλον, να μην κάτσουμε,

 

 αν δούμε ότι δεν τηρούνται κάποια μέτρα, να το επισημάνουμε στους υπευθύνους

 

Το θέμα είναι εκείνη τη στιγμή να δείξουμε στον επαγγελματία ότι κάνει λάθος ότι εμάς από πελάτες του μας έχασε γιατί δεν σέβεται τη δημόσια υγιεινή και αυτό είναι σπουδαίο ΟΛΟΙ να το αντιληφθούν  για να έχουμε ένα ασφαλές αύριο και όχι μια καλή εισπραξη σήμερα. 

 

Θ.Κ