in ,

Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και συνάμα να υποσχεθώ και να εγγυηθώ πως ασχέτως του αποτελέσματος θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στις ανάγκες αυτού του ευλογημένου τόπου και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν όπως αποδεδειγμένα έχω πράξει κατά καιρούς στο παρελθόν.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όσους εξελέγησαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο και ευελπιστώ πως αφήνοντας στην άκρη διχαστικές λογικές θα συνεργαστούν με σύμπνοια και ομαδικό πνεύμα για το καλό του τόπου μας.

Υπήρξα αρκετά σιωπηλός τους τελευταίους μήνες λόγω των δημοτικών εκλογών σεβόμενος την επιθυμία του υποψήφιου δημάρχου κ. Κόκκινη που ζήτησε απ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού σεμνότητα και να μην απαντάμε σε λασπολογίες και λασπολόγους, να κρατήσουμε ένα επίπεδο, αυτό αποδεικνύει το δικό του επίπεδο και το ήθος που διαθέτει, αξίες που κάποιοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, βέβαια δεν τα κατάφεραν γιατί ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ποιος.
Μη έχοντας να μας προσάψουν κάτι το μεμπτό, προκειμένου να μειώσουν και να απαξιώσουν την προσπάθεια μας επιστράτευσαν λασπολόγους και συκοφάντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο την πρώτη κιόλας μέρα.

Αγαπητοί συνδημότες, η υποχρέωση της ψήφου του συγγενή, του κουμπάρου, του φίλου τελείωσε την Κυριακή που μας πέρασε, ήρθε η ώρα της ευθύνης, ήρθε η ώρα της πραγματικής και συνειδητής ψήφου, μια ψήφος τόσο σημαντική για το μέλλον αυτού του τόπου.
Καλούμαστε λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο υποψήφιους δημάρχους, τον κ. Νίκο Κοκκίνη έναν Άνθρωπο με διακρίσεις και αποδεδειγμένα καταξιωμένο στον χώρο της διοίκησης και της οργάνωσης, έναν Άνθρωπο ανοικτό στον διάλογο , έναν Άνθρωπο δημοκρατικό, με ιδέες και όραμα , έναν υποψήφιο δήμαρχο με ανθρωποκεντρική ιδεολογία και απο την άλλη έχουμε έναν ήδη δοκιμασμένο δήμαρχο με αισθητή απουσία απο τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου,έναν δήμαρχο μιας άκαρπης και χαμένης πενταετίας για τον τόπο, έναν δήμαρχο του “Γαργαδόρου”, έναν δήμαρχο των εγκαταλελειμμένων παιδικών χαρών, των χαμένων ευκαιριών και χρηματοδοτήσεων, έναν δήμαρχο των φθηνών δικαιολογιών, έναν δήμαρχο των capital control και των διαρκών κωλυμάτων, με ικανότητες μαγικές απ οτι φαίνεται καθότι όλα τα κολλήματα που επικαλέστηκε προκειμένου να δικαιολογήσει την απραξία του αυτά τα πέντε χαμένα χρόνια ξεπεράστηκαν ως δια μαγείας τρεις μήνες πριν τις εκλογές , έναν δήμαρχο που αρνείται τον διάλογο, έναν δήμαρχο του αποφασίζω και διατάσσω, έναν δήμαρχο που αρέσκεται στο να κοιμάται η πόλη με την δύση του ηλίου, έναν δήμαρχο για τους λίγους και όχι για όλους.

Αγαπητέ φίλε συνδημότη, την Κυριακή ψηφίζεις για το μέλλον του τόπου μας, σκέψου με αίσθημα ευθύνης και πράξε το σωστό.

Με εκτίμηση
Αϊβαλιώτης Γιώργος