in ,

«Η συμμετοχή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου»

«Η συμμετοχή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου»

Αγαπητές Φίλες και φίλοι,
Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26 Μαΐου του 2019 δεν με κατατάσσουν στην ανάλογη σειρά σύμφωνα με τους σταυρούς ψηφοφορίας μου, ώστε να έχω μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου. Νιώθω όμως την μεγάλη ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας.
Εξ αρχής στόχος μου δεν ήταν ο αριθμός των σταυρών σε ψήφους αλλά η προσφορά μου στον τόπο και τους συνανθρώπους μου.
Η συμμετοχή για μένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου, γιατί επιτυχία δεν είναι μόνο η εκλογή. Αγαπώ τον τόπο μου και η προσφορά μου στα κοινά είναι η απόδειξη, ειδικά στον ΠΑΟΔΑΝ σαν απλό μέλος στο Δ.Σ. από το 2014 έως και σήμερα. Όταν υπάρχει διάθεση οι τίτλοι δεν είναι απαραίτητοι ούτε η μοναδική και αναγκαία προϋπόθεση για το όποιο θετικό αποτέλεσμα.
Προχωράω λοιπόν με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και σας καλώ όλοι μαζί να στηρίξουμε την Κυριακή 2 Ιουνίου, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Νικολάου Νίκο Κοκκίνη με τον συνδυασμό «αλλάζουμε τον Δήμο», όπου είχα την χαρά και την τιμή να συμμετέχω. Για ένα δήμο διαφορετικό με νέες ιδέες και λύσεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή δύναμη σε όσους εκλέχθηκαν.

Με εκτίμηση,
Μαρία Κασωτάκη