in , , , ,

Την επόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει η επιτροπή για τις ενστάσεις στους παιδικούς του Αγίου Νικολάου.

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας το Δ.Σ του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν όπου ομόφωνα ενέκρινε τις λίστες με τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς για την τρέχουσα χρονιά.
Τονίσθηκε για ακόμα μια φορά από τον πρόεδρο η συμβολή των εργαζομένων του Οργανισμού των Κοινωνικών υπηρεσιών αλλά και των μελών του συμουλίου των γονιών των παιδικών σταθμών ώστε να φτάσουν σε ένα σημείο και να ανακοινώσουν τα ονόματα των παιδιών.

«Έστω και τελευταία στιγμή χωρίς εμείς να έχουμε την ευθύνη εμείς και χάρις στην βοήθεια των εργαζομένων και των μελών του συλλόγου των γονέων τα καταφέραμε αν και πάλι όλα δεν είσαι σίγουρα για την συνέχεια της λειτουργίας των παιδικών μας σταθμών από την στιγμή που δεν έχουμε σίγουρο το προσωπικό με όλα όσα συμβαίνουν. Υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό και κάνουμε τα πάντα ώστε να μην το δούμε μπροστά μας.» είπε μεταξύ άλλων πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ Μανόλης Αικατερινάκης.

Σε ότι αφορά τις ενστάσεις των γονιών των παιδιών των οποίων δεν τα πήραν σε πρώτη φάση αυτές θα συζητηθούν στην επιτροπή που έχει οριστεί την επόμενη Δευτέρα με σχεδόν σίγουρο όμως το δεδομένο ότι κάποια από αυτά θα απορροφηθούν σε επομένη φάση εάν και εφόσον γίνουν οι προσλήψεις που έχουν ήδη από τον Απρίλιο ζητηθεί. Ακόμα το συμβούλιο συζήτησε και πείρε αποφάσεις για διάφορες αιτήσεις και για θέματα διαδικαστικά .

Παρούσα στο συμβούλιο σαν μέλος του και η πρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου των παιδικών σταθμών του Δήμου Μαρία Κασσωτάκη η οποία και ενημέρωσε το σώμα για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα την προμήθεια ενός φορητού μίξερ χειρός με ανοξείδωτο σωλήνα επαγγελματικό και ενός πολυκόπτη για τις ανάγκες της λειτουργίας της κουζίνας στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας όπου οι ανάγκες με τα περισσότερα παιδιά από φέτος έχουν αυξηθεί.

Οι γονείς έχουν ζητήσει να καταγραφούν και οι ανάγκες στους υπόλοιπους σταθμούς ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν με βάση τις άμεσες προτεραιότητες των σταθμών και το περιορισμένο ταμείου που ο σύλλογος έχει στην διάθεση του.

«Μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στο παρόν Δ.Σ που τόσο έμπρακτα και ουσιαστικά έχει δείξει το ενδιαφέρον του σε όλα τα επίπεδα» είπε ο πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.

 ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

πηγη www.anatolh.com