in

Την Δευτέρα θα πέσει άσφαλτος.

Εξελίσσετε με γρήγορους ρυθμούς το έργο της αποχέτευσης στην οδό Μπότη Σφακιανάκη στη Νεάπολη το οποίο ταλαιπώρησε κάπως τους επαγγελματίες στον εμπορικό αυτό δρόμο της πόλης  και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιδημάρχου Νεάπολης Κωστή Κοκκίνη την Δευτέρα θα στρωθεί η άσφαλτος.
Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του αγωγού και μένουν μόνο μερικές συνδέσεις, τα μηχανήματα κλείνουν το χαντάκι και πατούν το χώμα ώστε να πέσει άμεσα το πρώτο ασφαλτικό. «Το έργο προχωρά πολύ καλά, υπήρξε μια ταλαιπωρία των επαγγελματιών και των κατοίκων που ζουν στην περιοχή όμως ένα τόσο μεγάλο έργο δεν μπορεί να γίνει χωρίς όχληση.
Το πολύ θετικό είναι ότι βρισκόμαστε μέσα στις χρονικές μας προβλέψεις και αυτό βοηθά πολύ ενώ το έργο ολοκληρώνεται ουσιαστικά εντός όλων των ημερομηνιών που είχαν αρχικά μπεί.» είπε ο αντιδήμαρχος. Η κίνηση δε προς τα καταστήματα έχει ξεκινήσει και ομαλοποιείται από την στιγμή που εύκολα μπορεί όποιος θέλει να περπατήσει και να φτάσει σε όποιο κατάστημα επιθυμεί.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.