in

Τράπεζα αίματος απο τον Εμπ. Σύλ. Αγίου Νικολάου

Εγκαινίασαν μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου του Αγίου Νικολάου την τράπεζα αίματος το απόγευμα της τρίτης στο  νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Ήταν ένα από τα ζητήματα άλλωστε που είχε αποφασίσει η γενική τους συνέλευση τον προηγούμενο μήνα και έγινε πράξη άμεσα.
Ο πρόεδρος Οδυσσέας Παπαδάκης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι « Έχουμε χρέος να στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και με  την πρωτοβουλία αυτή κάνουμε ένα βήμα κοινωνικής ευαισθησίας για τα μέλη μας και… αχρείαστο να είναι» είπε και ζήτησε από τους επαγγελματίες που είναι αιμοδότες να μην ξεχνούν να προσφέρουν αίμα στην καρτέλα του συλλόγου.
 
Υπεύθυνος είναι ο Μανόλης Τζώρτζης ο οποίος έκανε το ποδαρικό μάλιστα στην τράπεζα αίματος του συλλόγου ενώ  τμήμα της αιμοληψίας στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου να θυμίσουμε ότι λειτουργεί  καθημερινά 9 με 2 το μεσημέρι και Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη από τις 4.30 έως τις 7.30.
 
‘Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν εάν επιθυμούν να ενταχθούν και οι συνάδελφοι από ολόκληρο τον Δήμο ώστε αν μπορέσουμε κάποια στιγμή από κοινού να έχουμε μια μεγάλη τράπεζα αίματος ώστε αν βοηθήσουμε όσους επαγγελματίες το έχουν ανάγκη.» είπε ακόμα ο κ. Παπαδάκης.
Ενόψει των ημερών που πλησιάζουν ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης θα αναλάβει την εορταστική μουσική στους δρόμους και επίσης θα ενισχύσει το κλίμα με Αγιους Βασίληδες οι οποίοι θα κάνουν βόλτες μέσα στην πόλη στις παραμονές Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς μοιράζοντας γλυκίσματα στα παιδιά.
«Το σύνθημα και φέτος είναι ότι πρέπει να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις διότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στηρίζουμε την δική μας τοπική οικονομία, τις δικές μας οικογένειες, τον τόπο μας,» είπε ακόμα.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ