in

Την αγορά τουρισμού πολυτελείας βάζει στόχο η Airbnb – Μέχρι 15.000 € ανά διανυκτέρευση!

Η Airbnb στοχεύει στην αγορά πολυτελείας, με μια νέα κατηγορία ακινήτων-υψηλών προδιαγραφών- σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η  Airbnb ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη λειτουργίας ειδικής κατηγορίας υπερπολυτελών κατοικιών διαθέσιμη μέχρι στιγμής σε επιλεγμένους προορισμούς.

Με τιμές (ενδεικτικά από 1.000 – 15.000+ ευρώ ανά νύχτα) προσφέρουν: Καθαριότητα 24/7 Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο Ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό Σεφ Μπάτλερ Concierge για εστιατόρια Υπηρεσίες spa είτε εντός είτε σε κοντινά spa Baby sitting Προσωπικό σύμβουλο για κρατήσεις, κ.λπ, κ.λπ..

Για τη νέα κατηγορία

Ειδικότερα, η Airbnb Luxe διαθέτει περισσότερα από 2.000 ακίνητα, τα οποία φαίνεται να  έχουν περάσει όλες τις δέουσες επιθεωρήσεις και ελέγχους.

Η νέα κατηγορία Luxe περιλαμβάνει «βραβευμένα» σπίτια στη Νέα Ζηλανδία και στη Νότιο Αφρική, αλλά και γαλλικά κάστρα και ιστορικές βίλες στην Τοσκάνη.

Μάλιστα, η Airbnb φαίνεται να έχει στηριχθεί στη βαθιά τεχνογνωσία στα πολυτελή ταξίδια που είχε αποκτήσει από το Luxury Retreats το 2017. Κάθε κράτηση Airbnb Luxe παρέχει πρόσβαση σε έναν ειδικό σχεδιαστή ταξιδιού για να βοηθήσει τον πελάτη με το check-in και όχι μόνο. «Οι σημερινοί ταξιδιώτες πολυτελούς ταξιδιού επιθυμούν κάτι περισσότερο από απλά καταλύματα υψηλού επιπέδου.

Επιδιώκουν μετασχηματισμούς και εμπειρίες που τους αφήνουν να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με τον προορισμό τους», δήλωσε ο συνιδρυτής της Airbnb, Brian Chesky. Σημειώνεται, ακόμη πως εκτός από τα κάστρα, τα σαλέ και τις βίλες, η Airbnb Luxe σκοπεύει επίσης να επεκταθεί σε πόλεις.

Τέλος, το λανσάρισμα του Luxe θα βοηθήσει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης από τους πελάτες της Airbnb για τα πολυτελή ταξίδια.

Το 2018, ο αριθμός των κρατήσεων της Airbnb για καταχωρήσεις αξίας τουλάχιστον 1.000 $ ανά διανυκτέρευση αυξήθηκε περισσότερο από 60%.

Πηγή: money-tourism.gr