in , , , , ,

Τα 15 κεράκια του Progress

Τα 15 του χρόνια λειτουργίας στον Άγιο Νικόλαο γιόρτασε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Progress σε μια εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μεραμπέλλο.
 
Μια αναδρομή στην πορεία του που ήταν γεμάτη από προσπάθεια  για καλύτερες υπηρεσίες σπουδών σε μαθητές και γονείς, μια προσπάθεια που ποτέ δεν σταμάτησε να θέτει στόχους και να δημιουργεί συνθήκες  δημιουργίας μέσα στις τάξεις του. Τα τμήμα του φροντιστηρίου παρουσίασαν αυτό ακριβώς, το πώς γίνεται το μάθημα με τρόπο βιωματικό και απόλυτα κατανοητό σε κάθε του λέξη.
 
Η Μαρία Κοκολάκη χωρίς να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση ευχαρίστησε τους ανθρώπους εκείνους που ήταν για την ίδια το στήριγμα στην αρχή της προσπάθειες  της και αναγνώρισε στα πρόσωπα τους την επιτυχημένη πορεία του φροντιστηρίου 15 χρόνια τώρα.
_D200081 p2 _D200087 p3 _D200080 p2
Η εκδήλωση για την γιορτή του Progress δεν θα μπορούσε να μην γίνει η αφορμή ώστε να στηριχτεί κοινωνικά ακόμα μια προσπάθεια που αξίζει επί της ουσίας να στηριχτεί από όλους.
 
Έτσι λοιπόν το Progress αφιέρωσε τα έσοδα από την κλήρωση των δώρων της γιορτής του στο “Make a wish” Ελλάδας ξεκινώντας έτσι μια πολύτιμη συνεργασία ώστε να συμβάλουμε όλοι στην εκπλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού που πάσχει από απειλητική για την ζωή του ασθένεια.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.