in , ,

Τα σχέδια που θα αλλάξουν την πόλη, το καλό κουμάντο στα χωριά, η αποτελεσματική δουλειά, οι εντάσεις, οι συνεργασίες και ο διάολος του Ζερβού στον άερα.

 

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του στις επόμενες δημοτικές εκλογές  παραχώρησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια ο Αντώνης Ζερβός το πρωί της Πέμπτης.

Ακόμα και ο ίδιος ο Δήμαρχος μπερδεύτηκε στο δαιδαλώδες κυκλοφορικό της περιοχής που 5ου Δημοτικού Σχολείου όπου βρίσκεται το στούντιο του σταθμού και καθυστέρησε να φτάσει ενώ σαν πρώτο σχόλιο είπε πως το συγκεκριμένο σημείο θα το δει εκ νέου η δημοτική αρχή διότι έχουν γίνει πολλά ευτράπελα που δεν βοηθούν την κυκλοφορία μιας και είχε σχεδιαστεί για να κουμπώσει πάνω στον περιφερικό ο οποίος δεν έγινε …ποτέ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα και με τον διάολο θα συνεργαστώ για το καλό του τόπου

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην 4ετία που πέρασε, στο νοικοκύρεμα του Δήμου, στις αυξήσεις των εσόδων, σε όσα πρόλαβε να κάνει η δημοτική αρχή μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, σε όλα όσα δεν έχει  ακόμα προλάβει, στις κόντρες για το συμφέρον του Δήμου, στο οικονομικό απόθεμα και στο τι σκοπεύει να κάνει τα 10 εκατομμύρια.

 

Είπε ότι οι ιδέες του για το κυκλοφοριακό είναι υλοποιήσιμες και οικονομικά μπορούν να γίνουν εάν και εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες του διαλόγου με την κοινωνία. Ακόμα απάντησε για την επόμενη μέρα και τον συνδυασμό που χτίζεται με νέα πρόσωπα στα οποία ο ίδιος θα δώσει τον χώρο για να εργαστούν και να τα καταφέρουν όπως έχει κάνει έως τώρα και η προηγούμενη ομάδα που είχε μαζί του.

 

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη