in ,

Τα καταφέραμε, το αίμα συγκεντρωθηκε, η οικογένεια ευχαριστεί.

Στο πλευρό του συντοπίτη μας Στερεό Ε. Δαυραδο, που χρειάζονταν αίμα βρέθηκε η τοπική κοινωνία και η οικογένεια τους ευχαριστεί όλους :

“Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μεγαλειώδη συμμετοχή που δώσατε και το μεγάλο ενδιαφέρον για των άνθρωπο μας. Τα τηλέφωνα ήταν αμέτρητα για το αίμα και το ενδιαφέρον για το πατέρα μας, παππού θείο μας για το δικό μας ήρωα.

Ευχαριστούμε όλη η οικογένεια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον κάθε ένα σας, άγνωστο, φίλο, συγγενή, όλους, όλο τον κόσμο!

Το καλό που μας κάνατε και μας χαρίσατε κάποια λεπτά από τη ζωή σας για τη ζωή του δικού μας ανθρώπου να σας το ανταποδώσει ο θεός και η Παναγία στις οικογένειες σας. Είναι μεγάλο πράγμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία Αγίου Νικολάου, στο σύλλογο Παλαικάστρου «Ίτανος», στο προσωπικό ΓΝΑΝ αλλά και στην αιμοδοσία του Βενιζελείου νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς και το ΠΑΓΝΗ.

Το αίμα βρέθηκε και είναι σε χρήση έχει σταθερή κατάσταση ο ασθενής μας και προχωράμε σταθερά στο Creta InterClinic. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Creta Inter Clinic για τις μεγαλειώδες προσπάθειες να τον κρατήσει στη ζωή και το προσωπικό της ΜΕΘ.

Τέλος τον αγαπημένο μας οικογενειακό φίλο Ιωάννη Πλακιωτάκη για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η οικογένεια του Στερεου Εμμανουήλ Δαβράδου”