in , ,

Ταξίδι με ασφάλεια και άνεση που ζεις την κάθε στιγμή του, videos

Όταν ξεκινάς ένα ταξίδι γνωρίζοντας πως όλα θα πάνε καλά τότε το ταξίδι αυτό μόνο ικανοποίηση θα σε γεμίσει και καλές στιγμές θα σου προσφέρει. Σε ότι δε αφορά τα ταξίδια που το ΚΤΕΛ ανατολικής Κρήτης έχει την ευθύνη τότε προστίθεται η ασφάλεια, η οικονομία, η άνεση, η ταχύτατα και η εξυπηρέτηση. Στοιχεία βασικά σε όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ είτε είναι ενός νόμου ή Κρήτης ή ακόμα και έως την Ήπειρο, την Θεσσαλία την Θεσσαλονίκη και  τις χώρες των Βαλκανίων. Είχαμε ακούσει πολλά  για τους προορισμούς που εξυπηρετούν τα ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης, όμως για α είμαστε σίγουροι για το τι θα γράψουμε έπρεπε να τα δοκιμάσουμε μόνοι μας. Έτσι λοιπόν το fonien.gr ταξίδεψε έως την Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ  και αφετηρία του τον σταθμό στον Άγιο Νικόλαο.
 
Στην διάρκεια του ταξιδιού μιλήσαμε σε μια στάση με τον οδηγό του συγκεκριμένου δρομολογίου Μιχάλη Τζανή όπου μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.

Ακόμα εν πλω στο ταξίδι με τις Μινωικές γραμμές μιλήσαμε με τον Ύπαρχο του Κνωσός Παλάς Μιχάλη Πετειναράκη για το ταξίδι με την αγαπημένη ναυτιλιακή εταιρεία όλων των Κρητικών
Και βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από το αφιέρωμα αυτό τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Α.Ε Μανόλη Χαλιούτη ο οποίος μας ξεδίπλωσε όλο το πλάνο της λειτουργίας της εταιρείας που έχει βασικό στόχο της την εξυπηρέτηση του κοινού.

Για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ταξιδιού έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τόσο την ΚΤΕΛ Α.Ε για την πολύτιμή συνεργασία, τις ΜΙΝΟΑΝ LINES για την φιλοξενία, όλους τους οδηγούς και τα διοικητικά στελέχη του ΚΤΕΛ για τις πληροφορίες την εξυπηρέτηση και την φιλικότητα τους.
Τέλος χωρίς καμία υπερβολή συστήσουμε για κάθε δρομολόγιο σας τα ΚΤΕΛ ανατολικής Κρήτης ώστε να έχετε ασφάλεια και άνεση, εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε κάθε σας ταξίδι.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.