in ,

Τέτοιος αγώνας δεν έχει ξαναγίνει (audio)

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου στην Κρήτη θα έχει την Κυριακή τα μάτια και το ενδιαφέρον του στη Νεάπολη. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην περιοχή αγώνας ταχύτητας ποδηλάτων μέσα σε πόλη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη.

 

Ο αθλητικός ποδηλατικός όμιλος τολμά να διοργανώσει ένα αγώνα που έχει  πολλές απαιτήσεις και χρειάζεται μεγάλη υπευθυνότητα στην διεξαγωγή του.

22 5 15 Γιαλελακης

Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με τον πρόεδρο του ΑΠΟΝ Αντώνη Γιαλελάκη ο οποίος είπε  ότι δεν θα μπορούσε ο αγώνας αυτός αν γίνει αν δεν βοηθούσαν οι εθελοντές. «Ζούμε σε ένα τόπο όπου ο εθελοντισμός, η προσφορά και η βοήθεια όλων σε κάτι που θα ωφελήσει την περιοχή είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς βάζουμε την ιδέα της διοργάνωσης και οι πόρτες όλων είναι ανοικτές για την κάθε βοήθεια, άλλωστε ο αγώνας αυτός που θα γίνει μέσα στην πόλη της Νεάπολης είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία αν γνωρίσουν τον τόπο μας και τις ομορφιές του όλοι όσοι θα έρθουν να αγωνιστούν από περιοχές πιο μακριά από το  το Μεραμπέλλο.

 

Σε ότι αφορά τις συμμετοχές έως τώρα έχουμε αρκετές ενώ το ενδιαφέρον όσο περνάν οι μέρες αυξάνεται και θεωρούμε δεδομένο ότι την Κυριακή στη Νεάπολη θα εορτάσουμε όλοι μαζί την χαρά του ποδηλάτου και της προσπάθειας όλων για την νίκη.» Οι κατηγορίες είναι αρκετές και θα μπορούν να αγωνιστούν όλοι όσοι διαθέτουν  αγωνιστικά ποδήλατα, μικροί και μεγάλοι άντρες και γυναίκες. «Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε στήριξη από το τοπικό Α.Τ  την Δημοτική Κοινότητα, τους συλλόγους και τους φορείς, τους επαγγελματίες που μας ενισχύουν όσο μπορούν και βέβαια από τα τοπικά μμε, εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ ΛΑΤΩ 103,3 και fonien.gr που μας στηρίζουν επίσης.» είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΝ και κάλεσε τους φίλους του ποδηλάτου να βρεθούν στην πλατείας της Νεάπολης.

 

 

Ο συνδυασμός των παιδικών χαρών στον δροσερό κήπο της πόλης με τις καφετέριες γύρω από την πλατεία είναι ιδανικός για την επίσκεψη οικογενειών και όχι μόνο, στην πόλη. Πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε τηλεφωνικά στα 6972606148 , 6946076218 , και 6948381941.

[danger]ακούστε εδώ[/danger]

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

 

 

Όλα είναι έτοιμα για τον ποδηλατικό αγώνα της Κυριακής, στις 24/5. Όλα τα μέλη του ομίλου έχουμε δουλέψει σκληρά και προπάντων ομαδικά για να φέρουμε εις πέρας ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλους τους καταστηματάρχες, επιχειρηματίες για την ενίσχυση τους και όλους τους εθελοντές που θα είναι παρόντες αψηφώντας την ζέστη και την ηρεμία της απέραντης θάλασσας (θα δημοσιευτεί αναλυτικό ευχαριστήριο σε επόμενο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ).

20 5 15 podhlata

Όμως για να διεξαχθεί με ασφάλεια  οαγώνας θα πρέπει να πάρουμε κάποια μέτρα.  Κρίνεται  απαγορευτική η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων στην διαδρομή του αγώνα, η οποία είναι η ακόλουθη: Πλ. Ελ. Βενιζέλου – οδ. Εθν. Αντιστάσεως – οδ. Σεργάκη Ιωάννη (μέχρι και το βενζινάδικο του κ. Πατρωνάκη) – Περιφερειακός Δρόμος Νεάπολης. Δεν θα επιτραπεί καμία κυκλοφορία στην ως άνω διαδρομή μοναχά στην πάνω μεριά της πλατείας δηλαδή απ’ τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου προς το ζαχαροπλαστείο «ΛΙΟΝΤΑΣ» και αντίστροφα. Όσοι θέλουν να κινηθούν από και προς Βουλισμένη, Λατσίδα, Νικηθιανό, Βρύσες, Αγ. Νικόλαο, Κουρούνες, Ηράκλειο θα πρέπει να κινηθούν περιφερειακά της ως άνω ποδηλατικής διαδρομής και συγκεκριμένα: Πλ. Βερντέν, Αγ. Βαρβάρα, οδ. Φραρού, Εθν. Στάδιο «Περικλής Μελιδονιώτης», Τουβλάδικο, Αλωνάκια, Φιλαρμονική κ.ο.κ. Θα μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημα σας στο γήπεδο, στο δημοτικό parking (νοσοκομείο) και σε όλους τους δρόμους γύρω απ’ την πλατεία ή ακόμα καλύτερα όσοι ζουν στην Νεάπολη ας κινηθούν με τα πόδια ή τα ποδήλατα τους χάριν ευκολίας και ευεξίας.

Σε κάθε σημείο θα υπάρχουν εθελοντές και Αστυνομικοί για να σας βοηθήσουν. Για τους φίλους που θα ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ στάσεις για επιβίβαση – αποβίβαση δεν θα γίνουν εντός της Νεάπολης αλλά στην Εθν. Οδό στο ύψος των Φυλακών.

Ο αγώνας θα διαρκέσει απ’ τις 10:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ…… πριν και μετά όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Ζητάμε συγνώμη εξ΄ αρχής απ’ όλους τους συμπολίτες μας και όλους όσους επισκεφθούν την Νεάπολη εκείνη την μέρα. Ότι κάνουμε το κάνουμε για τον τόπο μας και όλοι μπορούμε να προσπαθήσουμε για να τον αναδείξουμε!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 24 Μαϊου και ώρα 11:00 π.μ. στην Νεάπολη…… το πρώτο ΣΙΡΚΟΥΙ είναι γεγονός!!!!

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ