in ,

Ευχαριστήριο  του ΑΠΟΝ για τον Ποδηλατικο Αγώνα Δρόμου Giro Di Neapoli

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου, κοινώς ΣΙΡΚΟΥΙ, με την ονομασία Giro Di Neapoli, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Νεάπολης στην όμορφη πόλη της Νεάπολης, την Κυριακή 24 Μαϊου.

Οι συμμετοχές  ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Σε όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν συνολικά 55 αθλητές. Πολλοί ήταν αυτοί που μας ήρθαν από μακριά…. Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο ακόμα και απ’ το Κουβέιτ! Ω ναι!!! Καλά διαβάσατε….. απ’ το Κουβέιτ παρακαλώ!!! Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας του Κουβέιτ βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Κρήτη για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία και απ’ ότι μας είπαν θα μείνουν ως τα τέλη Αυγούσου. Είμαστε σίγουροι πως θα τους ξανασυνατήσουμε σε κάποιο απ’ τα πολλά ποδηλατικά meeting του νησιού. Επίσης συμμτείχαν και καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές με πολλές διακρίσεις ο καθένας και έτσι ο αγώνας απέκτησε άλλη δυναμική ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη και προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν (στην επόμενη μας όμως δράση θα θέλαμε ακόμα πιο πολύ κόσμο). Αυτός ο αγώνας έδειξε για ακόμη μια φορά πως στο Λασίθι έχουμε σπουδαίους αθλητές μικρούς και μεγάλους και χαιρόμαστε που σιγά-σιγά αναδεικνύονται και διακρίνονται.

Δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας αυτή την μεγάλη διοργάνωση χωρίς την βοήθεια των χορηγών, εθελοντών και διαφόρων φορέων που μας βοήθησαν μετά χαράς. Ευχαριστούμε λοιπόν:

1) τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν),  το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και ιδιαιτέρως τον Διοικητή αυτού κ. Ζαφειράκη, το Γενικό Νοσοκομείο –Κ.Υ. Νεάπολης «Διαλυνάκειο», τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που και πάλι ήταν μαζί μας, τον Γιατρό Νίκο Στεφανάκη για την παρουσία του κατά την διάρκεια του αγώνα και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Στίβου Γιώργο Κωστάκη.

3)Ι.ΚΤΕΟ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. -ΠΑΤΡΩΝΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, Mechanical Solution, ΚΤΕΛ Ηρακλείου  – Λασιθίου Α.Ε., Faitakis Group,  ΚΙΝΚΥ BIKES Σκύβαλος Μανώλης, Moto κίνηση –Ορφανάκης Κωστής,Πιτσαρία Di Adonios Καφετέρια H ΔΡΗΡΟΣ, cafe ΕΠΙΤΟΠΟΥ, cafeteria ΟΑSIS, Μενεγάκη (ρούχα),  Λευκά είδη – Κοκκίνη Πόπη Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – Γεροντής Κωστής, Ζαχαροπλαστείο ΛΙΟΝΤΑΣ, , Καφενείo  ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ , Καφέ – Μεζέ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ , Παραδοσιακά Γλυκά  Εκ Πέτρας , cafe ONAR,  cafe ΣΤΑΘΜΟΣ, Τεχνικό Πολυκατάστημα Τσιχλής Ευάγγελος, Εστιατόριο – Καφέ ΓΕΥΣΕΙΣ, Καφενείο Ο ΣΚΑΝΙΑΣ,.

Ένα διπλό ευχαριστώ στους Σκύβαλο Μανώλη και Ορφανάκη Κωστή για την έκθεση ποδηλάτων που έστησαν  και ακόμα ένα στον Μανώλη για την φουσκωτή αψίδα.

4)Στα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Νεάπολης για τις ωραίες λήψεις.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι είναι:  Ρουκουνάκης Μανώλης, Γεροντής Κωστής, Παρτίδας Ηλίας, Μιχάκης Γιάννης, Νικολαϊδης Γιώργος, Κατερινάκης Μανώλης, Συλλιγάρδου Γεωργία, Σιαμπάνης Χάρης, Φωνιαδάκης Γιάννης, Σπανάκης Μανώλης, Μαμολίδης Σωτήρης, Τζαγκουρνής Νίκος, Καρυδιανάκης Βαγγέλης και Σταματάκη Μαρία. Ευχαριστούμε επίσης: 1) τον Ταμπακάκη Νικόλαο – προπονητή του ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου για την πολύτιμη βοήθεια του καθόλη την διάρκεια του αγώνα, τον Φαϊτάκη Γιώργο –επιβλέποντα της μουσικής και του ήχου και τον Σπύρο Ζερβούδη για την λήψη πλάνων του αγώνα με το ελικοπτεράκι του  και 2) τους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, LATO FM 103,3 και ΦΩΝΗΕΝ, που μας στηρίζουν πάντα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και όλους τους επισκέπτες, που μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Μπράβο σε όλα τα μέλη του Α.Π.Ο.Νεάπολης., που και πάλι δούλεψαν με ομαδικότητα, ψυχή και πάθος και έφεραν εις πέρας αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

«Αδράξτε τις όμορφες μέρες του καλοκαιριού και τρέξτε , τρέξτε να καθαρίσει ο νους, νιώστε το δροσερό μελτέμι και μυρίστε θυμάρια και ρίγανες… Ζήστε την Κρήτη με δυο τροχούς παρέα!”

Ραντεβού σύντομα!

 

Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Νεάπολης