in

Σφοδρή σύγκρουση μηχανής και αυτοκινήτου – Διασωληνωμένος ο οδηγός της μηχανής [VIDEO – PIC]

Διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται ένας 54χρονος άνδρας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή μεταξύ Καρτερού και Αλικαρνασού, στο ύψος γνωστού πολυκαταστήματος, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.
Μουδιασμένοι κάποιοι από τους διερχόμενους οδηγούς κατέβηκαν από τα οχήματά τους και έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, με σκοπό να βοηθήσουν τους εμπλεκόμενους και ιδίως τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 54 χρονος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή, καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr και με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών, ο άνδρας δε φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι, κατά την πτώση του στο έδαφος.