in , , , , ,

Συναυλία για τον άνθρωπο από την ΑΕΝ

Ακόμα μια δράση αλληλεγγύης και βοήθειας στον συνάνθρωπο από την ίδια την κοινωνία το βράδυ της Τετάρτης όπου η Αθλητική Ένωση Νεάπολης για μια ακόμα φορά μας προσκαλεί σε μια συναυλία κοινωνικού σκοπού και στόχου.
 
Τα αδέλφια ΣΤΡΑΤΑΚΗ ο Γιώργος και ο Νίκος μαζί με τους συνεργάτες τους θα τραγουδήσουν στο κοινό που θα βρεθεί αύριο το βράδυ στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης και μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.
 
«Σαν σωματείο είμαστε μέσα στην ίδια την κοινωνία και δεν μπορούμε νε μένουμε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει. Σε ότι δε αφορά μικρά απιδιά τότε πρέπει η ευαισθησία όλων μας να γίνεται τοίχος απέναντι στα προβλήματα και όλοι μαζί να βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να ασφαλίζουμε την υγεία κι την βιωσιμότητα των μικρών παιδιών αλλά και όσων μπορούμε να βοηθήσουμε.» σχολίασε ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κώστας Καστελλιανάκης.
 
Σας περιμένουμε, συνέχισε το βράδυ της Τετάρτης στη Νεάπολη στον εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ για να διασκεδάσουμε με τους υπέροχους μουσικούς και ανθρώπους, φίλους μας πια και συνάμα να συνδράμουμε όλοι μαζί στις δυσκολίες των μικρών παιδιών.
 
«Σαν ομάδα θα δείξουμε άμεσα την κυριολεκτικά έμπρακτη στήριξη μας καθώς δεν θέλουμε χορηγούς μόνο για τα χρήματα των πολλών εξόδων μας αλλά βρίσκουμε τρόπους ώστε και εμείς να βοηθήσουμε άλλους.» είπε ακόμα.
9 7 16 SYNAYLIA
 
ΘΑΝΟΣ Κ.