in ,

Συμβολική κινητοποίηση των υγειονομικών του ΓΝΑΝ: “Ζητάμε επιτέλους να εφαρμοστούν τα αυτονόητα” [VIDEOS&PICS]

Στην είσοδο των Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το πρωί της Πέμπτης (10/12)

Το κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για κινητοποιήσεις στις πύλες των νοσοκομείων της χώρας βρήκε ανταπόκριση και στον Άγιο Νικόλαο.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (10/12)και λίγο μετά τις 10.00 ο Σύλλογος Εργαζόμενων και ο Σύλλογος Νοσηλευτών βρέθηκαν στην είσοδο των Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για μία συμβολική κινητοποίηση φωνάζοντας δυνατά για τα αυτονόητα που τόσο καιρό ταλανίζουν τον τομέα των υγείας.

Αιτήματα τους η καταβολή Δώρου Χριστουγέννων σε όλους τους υγειονομικούς και προνοιακούς υπαλλήλους, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση, μονιμοποίηση εκτάκτων και επίταξη χωρίς αστερίσκους του ιδιωτικού τομέα.

Με δεδομένο το γεγονός πως 11 συνάδελφοι πρώτης γραμμής έχουν χάσει τη μάχη για τη ζωή και άλλοι 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι στις Μ.Ε.Θ., η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα λύσεις χωρίς αναβολές και υπεκφυγές.



Στην κάμερα του fonien.gr μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ Νικόλαος Κλώνος, ο τέως πρόεδρος πανελλήνιας ένωσης τραυματιοφορέων Ευάγγελος Διαλυνάς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Γεώργιος Μανουσάκης:



Ν.Μ.