in ,

Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις αθλητών

Ο πρόεδρος του «ΑΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» , συγχαίρει τους αθλητές Λιαπάκη Ιωάννη και Καραντινάκη Δημήτριο του Εμμανουήλ που κατάφεραν μόλις μέσα σε 3 έτη να πάρουν πρώτη θέση στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα KICKBOXING που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΠΟΚ.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να στελεχώσουν την εθνική ομάδα της χώρας μας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στη Σερβία.

Είναι τιμή και χαρά τόσο για το σύλλογο, όσο και για την κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όντας οι μοναδικοί αθλητές από όλη την Κρήτη που θα φορέσουν το εθνόσημο και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Ειδικότερα πρέπει να τονιστεί ότι ο Λιαπάκης Ιωάννης είναι ο μοναδικός αθλητής που θα στελεχώσει για 2 φορά την εθνική μας ομάδα έχοντας ήδη λάβει από το πανελλήνιο την μεγαλύτερη κλίμακα μορίων για όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του «ΑΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» κος. Παπαδάκης Γεώργιος τοποθετήθηκε ως εξής: «Τα τελευταία δύο χρόνια, εκτελώ χρέη Προέδρου στον Α.Σ. Μινώταυρο. Αυτή ήταν και η πρώτη μου επαφή με τις πολεμικές τέχνες.

Απότην στιγμή που ασχολήθηκα, όφειλα να είμαι απόλυτα ενημερωμένος και έτσι μπήκα στη διαδικασία να μάθω τη νομοθεσία γύρω από τα αθλητικά σωματεία. Θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι οι σύλλογοι πολεμικών τεχνών επιτελούν έργο και έχουν την απαραίτητη νομιμότητα για να λειτουργήσουν. Πράγμα που δεν ισχύει. Γι’ αυτό αισθάνομαι φανερά υπερήφανος που ανήκω σε ένα σύλλογο, ο οποίος λειτουργεί με κάθε νομιμότητα, έχει στην κατοχή του αθλητική αναγνώριση και απασχολεί προπονητή με όλες τις απαραίτητες αναγνωρίσεις όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο 2725/99.

Ο Α.Σ. Μινώταυρος είναι ο μοναδικός σύλλογος στον Άγιο Νικόλαο ο οποίος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και να παρέχει τα προνόμια του αθλητισμού (όπως τα μόρια) στους αθλητές του που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό.

Συγχαίρω το Λιαπάκη Ιωάννη για την προσπάθεια και τον αγώνα του όσο και τους γονείς του Σάββα και Ποθητή, που είναι σθεναρά κοντά στο παιδί τους, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή κ. Γεροντή.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία κλείνοντας με το γνωμικό, τα αγαθά κόποις κτώνται.

Συγχαρητήρια.

 

Εκ του Προέδρου,

Παπαδάκης Γεώργιος