in ,

Νέες μαύρες ζώνες και διακρίσεις

Όλο και περισσότεροι αθλητές των Gerontis Fighters προχωράνε με σταθερά βήματα σε πορεία με θετικό πρόσημο.
Μεγάλη απόδειξη, οι συνεχείς διακρίσεις και προαγωγές των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Έτσι λοιπόν, ακόμη μία σειρά προαγωγικών εξετάσεων ήλθε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
   Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου την Κυριακή 18/8/2019 και σκοπός των συμμετεχόντων, αλλά και του προπονητή τους, κύριου Γεροντή, ήταν να προαχθούν στον βαθμό της μαύρης ζώνης (1Dan) στο άθλημα taekwondo itf, ακολουθώντας χωρίς διακοπή το προπονητικό πρόγραμμα.
   Η ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Με θετική ενέργεια και διάθεση έχουν προχωρήσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο στο κομμάτι των πολεμικών τεχνών. Ο λόγος για τον Καμπιριδάκη Μιχαήλ και τον Πουλινάκη Στέφανο. Δύο άριστοι οικογενειάρχες οι οποίοι αθλούνται μαζί με τα παιδιά τους, δείχνοντας τον σωστό τρόπο για να προσεγγίσουν τις μικρότερες ηλικίες στον αθλητισμό. Παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους αψηφώντας την κούραση και το στρες της ημέρας, πραγματοποιούν ανελλιπώς τις προπονήσεις τους , δείχνοντας στην πράξη ό,τι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι αυτό που μετράει τελικά είναι η θέληση.
   Τέτοιου είδους γεγονότα, έχουν ρόλο ύψιστης σημασίας, καθώς αφορούν ανθρώπους, οι οποίοι καταβάλλουν διπλή προσπάθεια σε κάθε προπόνηση ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τμήματος.
   Τα διπλώματά τους, θα τα προσκομίσουν από την αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος  (ΑΟΤΕ) σε μερικό χρονικό διάστημα.
  Ελπίζουμε τέτοιες δράσεις να δίνουν ένα θετικό ερέθισμα και ένα καλό κίνητρο σε όλους τους ανθρώπους που μένουν αδρανείς.
  Επόμενος στόχος των Gerontis Fighters, η συμμετοχή των αθλητών Λιαπάκη Ιωάννη και Πετούση Μαρίνας στο επίσημο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία υπό την αιγίδα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας kick boxing (WAKO).
 Συγχαρητήρια!