in

Συγκλονίζει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που επέζησε από το τρομοκρατικό χτύπημα (VIDEO)

Ανάμεσα στους τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, βρίσκεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Σεμπαστιάν Μπελίν.
Η φωτογραφία με τον τραυματισμένο από την ισχυρή έκρηξη, άντρα, έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά. Πρώτη, η ομάδα της Οστάνδης αναγνώρισε τον Σεμπαστιάν Μπελίν και ευχήθηκε στον πρώην παίκτης της ταχεία ανάρρωση.
Ο 37χρονος Βελγοβραζιλιάνος, ο οποίος αναρρώνει σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, θυμήθηκε όσα έζησε στο Ζάβεντεμ και λύγισε, μιλώντας για τις σκέψεις που έκανε για τις κόρες του.
«Θυμάμαι να βλέπω μία έκρηξη. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα όλους εκείνους τους ανθρώπους να τρέχουν και μόλις έφτασα εκεί, νομίζω σκοτείνιασα για λίγο. Θυμάμαι ότι είδα δύο μικρά παιδιά και τα μικρά τους χέρια ήταν στον αέρα.
Όλη την ώρα προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου “θα τα καταφέρεις”. Όταν μπήκα στο ασθενοφόρο ήξερα ότι είμαι καλά, αλλά μέχρι τότε δεν είχα ιδέα.
Δεν ήθελα τα κοριτσάκια μου να μεγαλώσουν χωρίς μπαμπά. Έχει πλάκα πόσα πράγματα σκέφτεσαι. Ξεκίνησα να παίζω τένις με τη μεγαλύτερη κόρη μου, που είναι 7 ετών και φοβερή παίκτρια τένις. Έλεγα ότι πρέπει να τα βγάλω πέρα γιατί χρειάζεται τον προπονητή της. Κάποια πράγματα που σκέφτεσαι μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά σε βοηθάνε να τα καταφέρεις σε τέτοιες στιγμές».
Η φωτογραφία με τον τραυματισμένο Μπελίν:

Η συνέντευξη που παραχώρησε:


sdna.gr