in

Στον όμιλο του Ελσίνκι μαζί με τη Γαλλία η Εθνική

Το «ταξίδι» της «γαλανόλευκης» στο Ευρωμπάσκετ 2017 (31/8-17/9) θα ξεκινήσει από την Φινλανδία και το Ελσίνκι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στο Group A της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, τη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία και τη Σλοβενία.

Η κλήρωση της Πόλης έστειλε την Εθνική Ελλάδας στο Group A και στο Ελσίνκι, για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ του ’17. Από κάθε όμιλο περνούν οι τέσσερις πρώτοι. Στη συνέχεια, διασταυρώνονται χιαστί οι τέσσερις πρώτοι του Group A με τους αντίστοιχους του Group B και εκείνοι του Group C με αυτούς που θα προκριθούν από το Group D.

 

Η τελική φάση του θεσμού (τα νοκ – άουτ δηλαδή) θα διεξαχθεί στην Τουρκία, ενώ οι όμιλοι θα γίνουν στο Ελσίνκι (Φινλανδία), το Τελ Αβίβ (Ισραήλ), την Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία) και την Κωνσταντινούπολη (Τουρκία).

Στο δεύτερο Group, με το οποίο θα διασταυρωθεί η Εθνική, βρίσκονται οι: Ουκρανία, Ισραήλ, Λιθουανία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία. Οι Ισπανοί κληρώθηκαν στο Group C μαζί με τους Κροάτες, ενώ πιο αμφίρροπο μοιάζει το Group D με Σερβία, Τουρκία, Λετονία και Βέλγιο, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά:

Group A – Ελσίνκι

1. Πολωνία
2. ΕΛΛΑΔΑ
3. Γαλλία
4. Φινλανδία
5. Ισλανδία
6. Σλοβενία

Group B – Τελ Αβίβ

1. Ουκρανία
2. Ισραήλ
3. Λιθουανία
4. Γεωργία
5. Ιταλία
6. Γερμανία

Group C – Κλουζ-Ναπόκα

1. Κροατία
2. Τσεχία
3. Ισπανία
4. Μαυροβούνιο
5. Ρουμανία
6. Ουγγαρία

Group D – Κωνσταντινούπολη

1. Μεγάλη Βρετανία
2. Ρωσία
3. Σερβία
4. Λετονία
5. Τουρκία
6. Βέλγιο

1. Μεγάλη Βρετανία
2. Ρωσία
3. Σερβία
4. Λετονία
5. Τουρκία
6. Βέλγιο

Προβολή εικόνας στο Twitter

Το πρόγραμμα της Εθνικής:

Ισλανδία – Ελλάδα (31/8)
Ρεπό (1/9)
Ελλάδα – Γαλλία (2/9)
Σλοβενία – Ελλάδα (3/9)
Ρεπό (4/9)
Ελλάδα – Φινλανδία (5/9)
Ελλάδα – Πολωνία (6/9)

sdna.gr