in , , , , ,

"Στον πόλεμο δεν περιμένουμε"…video fotos

Στην Κρήτη βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες τόσο ο πρόεδρος όσο και στελέχη του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης, ΕΤΕΑΝ ΑΕ, καθολικό διάδοχο σχήμα της ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ με σκοπό να ενημερωθούν οι επαγγελματίες του νησιού και τα στελέχη των τραπεζών για τα νέα προγράμματα.

Παρόν και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε Γιώργος Γεροντάκος ο όποιος μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ  τόνισε την δημιουργία του ταμείου της νησιωτικής επιχειρηματικότητας που για την Κρήτη και τους επαγγελματίες του νησιού θα φανεί πολύ χρήσιμο, όπως ιδιαίτερα χρήσιμα είναι και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του της ΕΤΕΑΝ Α.Ε  από την στιγμή μάλιστα που το ποσοστό συμμετοχής σε αυτά είναι ιδανικό. 
Ο ίδιος δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας της χώρας «Βλέπουμε τα νούμερα πολύ βελτιωμένα και εκτιμώ ότι σε ένα με δύο μήνες η αγορά θα ξεκινήσει να αισθάνεται  αυτές τις διορθώσεις των αριθμών. Ελπίζουμε να βγούμε πιο σύντομα από την κρίση και πλέον είμαστε ήδη πολύ κοντά στο να το πετύχουμε.» είπε. Στην ερώτηση δε για το τι συμβουλεύει ένα μικρομεσαίο επιχειρηματία  να κάνει στην περίοδο που βρισκόμαστε, να περιμένει ή να πράξει, είπε απόλυτα σίγουρος, 
«Να μην περιμένει ποτέ και κανένα, να σηκωθεί και να πάει να ζητήσει οτιδήποτε θέλει. Να μην περιμένει από κανένα να μεριμνήσει για τον ίδιο, να πάει και να απαιτήσει, στις τράπεζες, στην εφορία, στο ΙΚΑ και στα ασφαλιστικά ταμεία. Σε καμία δε περίπτωση να μην φοβηθεί να ζητήσει από κανένα αυτό που θέλει όσο παράλογο και αν το θεωρεί ότι είναι. Ζούμε σε ένα πόλεμο, και δεν χρειάζεται μόνο θράσος και θάρρος, στον πόλεμο πρέπει να κοιτάξουμε να επιβιώσουμε και οι σύμμαχοι υπάρχουν για να μας βοηθήσουν αρκεί να τους ψάξουμε.» είπε με περίσσια  σιγουριά ο ίδιος απευθυνόμενος προς όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. 
Τα εργαλεία της ΕΤΕΑΝ υπάρχουν και είναι στην διάθεση όλων να τα βρουν να μάθουν για αυτά και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει στις επιχειρηματικές τους κινήσεις και στο πλάνο των επενδύσεων τους. Στο επιμελητήριο Λασιθίου υπάρχουν οι διευθύνσεις και το υλικό για την ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται.
κειμενο φωτογραφίες βιντεο ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ www.anatolh.com