in ,

Στον Μάνο, που έφυγε πριν λίγες μέρες για το μεγάλο ταξίδι αφιέρωσε ο Π.Ο ΔΡΗΡΟΣ τον αγώνα.

Ποδηλατικός Όμιλος ΔΡΗΡΟΣ Νεάπολης Λασιθίου

Ευχαριστήριο

Με πολλή μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στο Φραρό της Νεάπολης.

Η κατάφυτη περιοχή της Φραγκισκανικής Μονής άφησε κατάπληκτους του πάντες.

Οι φαν του ποδηλάτου καθώς επίσης και οι φυσιολάτρες ειχαν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα, να περπατήσουν μα πάνω απ’ όλα να απολαύσουν την όμορφη και μοναδική φύση που διαθέτει το Πάνω Μεράμπέλο. Το βουνό της Καβαλαράς είναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ!

Παρθένα φύση και εκατοντάδες μονοπάτια, που τα μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου ΔΡΗΡΟΣ έχουν ρίξει πολλή δουλειά για να τα ανοίξουν και να τα κάνουν προσιτά προς όλους.

Οι συμμετοχές για ακόμα μια φορά ήταν πολλές με αρκετές απ’ αυτές να μας έχουν έρθει από μακρία όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ιεράπετρα….όλη η Κρήτη Μαζί! Ο αγώνας αυτός ήταν ο 1ος του Ομίλου ως και επίσημο μέλος πλέον της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Το Δ.Σ. Του Ομίλου θέλει να ευχαριστήσει έναν προς έναν όλους αυτούς που είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας και αυτοί είναι:

SPIDER – FAITAKIS GROUP Ι.ΚΤΕΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. – ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝΑΚΗΣ Κ.Τ.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε. C.TR.S – CRETAN TRANSPORTATION SERVICES s.a. MENEΓΑΚΗ Fashion Store ΈΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ – ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ SKYBALOS KINKY BIKES ΑΓΝΟΤΗΣ – ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ MIRABELLO BIKES motoKINHΣΗ – ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ Ble KATSAROLAKIA ΚΑΒΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Τους εθελοντές: Συλλιγάρδου Γεωργία, Γαλανού Ελένη, Διαλυνά Κωστή, Μεταξά Γιάννα, Μαρρή Στάθη, Μαρρή Μιχάλη, Μαρρή Ζαμπία, Γεροντή Κωστή, Φαϊτό Νίκο, Κουφοπούλου Δήμητρα, Χατζάκη Μανώλη, Κλώντζα Μαρία, Γουλιδάκη Παναγιώτη, Πυτικάκη Λευτέρη και Φωνιαδάκη Γιάννη.

Τον ιατρό κ. Παπαντωνάκη Δημοσθένη και τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Τον κ. Κωστή Σπίθα που μας τίμησε με την παρουσία του και που μοιράστηκε μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του.

Τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου και τους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, ΛΑΤΩ FM και το  FONIEN.GR

Τον Δ/ντη και τους καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης.

Ο αγώνας αφιερώθηκε στον μικρό Γεωργακάκη Μάνο, που έφυγε πριν λίγες μέρες για το μεγάλο ταξίδι.

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέα