in

Στις 28 του μήνα ο Αγιος Βασίλης σταματά στη Νεάπολη.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσουν οι  Νέοι Νεάπολης στο σπιτάκι τους  τον Άγιο Βασίλη ο οποίος και θα προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά. Ο συμπαθέστατος χοντρούλης με τα κόκκινα που κάθε χρόνο επισκέπτεται τη Νεάπολη, μέσα στο πολύ  φορτωμένο του πρόγραμμα, βρήκε την 28η του μήνα ώστε να συναντήσει ξανά τους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους του στο Επάνω Μεραμπέλλο.
 
Από τις 12 το μεσημέρι τα καλικαντζαράκια θα έχουν ήδη ανάψει την φωτιά στο τζάκι, οι μικροί βοηθοί του θα έχουν ετοιμάσει τα δώρα που θα μοιράζει έως τις 6 το απόγευμα ίδιος, τα μέλη των ΝΕΩΝ θα έχουν στρώσει τον μπουφέ με τα κεράσματα, το τρενάκι θα προσφέρει γιορτινές διαδρομές ενώ κατά την διάρκεια του μεσημεριού μια παραμυθού θα διαβάζει ιστορίες των ημερών στον κινηματογράφο ΔΡΗΡΟΣ για όλους.
 
Ταυτόχρονα θα λειτουργεί και το παζάρι των ΝΕΩΝ με αντικείμενα που αθ προσφερθούν τις επόμενες μέρες για τον σκοπό αυτό με τα έσοδα του και φέτος να δίνονται κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό όπως κάθε χρόνο. Τα μαγαζιά στην πόλη θα είναι ανοικτά, η ατμόσφαιρα θα ζεσταθεί από τις λιχουδιές και τα κεράσματα των ΝΕΩΝ ενώ ο ξινόχοντρος θα προσφερθεί με το πέσει ο ήλιος.
 
Στις 20, 23, 27 του μήνα και στις 3 του Ιανουαρίου  οι ΝΕΟΙ θα ξεκινήσουν τις κοινωνικές προβολές τους στο ΔΡΗΡΟΣ, συνολικά θα προβληθούν τέσσερεις ταινίες στην διάρκεια των ημερών που έρχονται, όπου αντί εισιτηρίου οι θεατές να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.
ΘΑΝΟΣ Κ.