in

Πέρασμα αγάπης μήνυμα ζωής [PICS]

Η φλόγα της αγάπης, αγκαλιάστηκε, αγαπήθηκε και βρήκε νέους πιστούς φίλους σε όλο της το δρομολόγιο στο Επάνω Μεραμπέλλο.
Η πρωτοβουλία του νοσοκομείου Νεάπολης η φλόγα την πανελλήνιας ομοσπονδία αιμοδοτών της χώρας να περάσει από την περιοχή ήταν η αφορμή ώστε στην εκδήλωση κορύφωσης της λαμπαδηδρομίας να δοθεί η δέσμευση για την δημιουργία τράπεζας στο νοσοκομείο της Νεάπολης. Η φλόγα έφτασε από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου στο Βραχάσι λίγο μετά τις 5.30, εκεί την παρέλαβε ο διοικητής της Π.Υ Αγίου Νικολάου Μιχάλης Βασιλάκης και την παρέδωσε στα μικρά μέλη του Π.Σ Βραχασίου όπου την μετέφεραν στο χωριό.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Επόμενη στάση το Σίσι όπου και εκεί νέα παιδιά του χωριού την έφτασαν σχεδόν παντού έως την έξοδο του με προορισμό την Μίλατο όπου έφτασε αμέσως μετά. Εκεί επισκέφτηκε τους δρόμους της παραλίας και έφυγε για την Λατσίδα όπου την υποδεχτήκαν με χειροκροτήματα και την μετέφεραν στην Βουλισμένη με τα πόδια ενώ είχε ήδη πέσει το φως της μέρας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Οι ποδηλάτες του Π.Ο Δρήρος την παρέλαβαν στο ΕΠΑΛ Νεάπολης και την παρέδωσαν στα μικρότερα παιδιά της πόλης και στα μέλη του ΣΕΟ της Νεάπολης . Με μια διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους και μπροστά από την Μεγάλη Παναγία η φλόγα αγάπης έφτασε στην δημοτικό κήπο  με τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου να ανάβουν τον βωμό στον χώρο της εκδήλωσης, ακολούθησαν Κρητικοί χοροί, χαιρετισμοί, μαντινάδες και συγκινητικές ομιλίες.
Το μήνυμα ήταν δυνατό σε κάθε στάση σε κάθε στιγμή ώστε να πληθύνουν οι εθελοντές αιμοδότες.

Στην φιλοξενία της φλόγας και στην διοργάνωση των εκδηλώσεων ώστε να περάσει σε όλους το δυνατό μήνυμα της προσφορά αίματος συμμετείχαν το ΓΝΚΥ Νεάπολης Διαλυνάκειο, Τμήμα Αιμοδοσίας ΓΝΑΝ, ΑΕΝ Τμήμα Μπάσκετ/Ποδόσφαιρο, Ποδηλατικός Όμιλος Δρήρος, ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Νεάπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο Αναύλοχος», Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λατσίδας, Επιμορφωτικός Σύλλογος Βουλισμένης και ι η χορευτική ομάδα «Το Σπίτι της Τέχνης» ενώ την εκδήλωση στήριξε και ο ΠΑΟΔΑΝ.
 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Θ.Κ