in

Στην διαύγεια η απόφαση για το κέντρο αποκατάστασης στη Νεάπολη

Αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια» η απόφαση του Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη που αφορά το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης για την προώθηση της υλοποίησης του έργου.

 

Η επίσημη απόφαση περιλαμβάνει τα στοιχεία που παρουσιάσαμε στο δημοσίευμα της 21ης Ιανουαρίου 2015, επισημαίνοντας τότε πως το έργο του Κέντρου Αποκατάστασης μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του νέου ΕΣΠΑ, τόσο η ολοκλήρωση της μελέτης με ποσό έως 2,6 εκ. ευρώ όσο και η εκπόνηση του ίδιου του έργου με ποσό έως 8 εκ. ευρώ, ενώ οι διαδικασίες υλοποίησης θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση της σχετικής απόφασης ένταξης του έργου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης.

23 1 15 apofash kaan
Το έγγραφο της απόφασης για την έγκριση σκοπιμότητας του έργου που υπογράφει ο Υπουργός, κοινοποιείται για ενέργεια στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και στο Νοσοκομείο Νεάπολης, καθώς επίσης κοινοποιείται και στον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στην ΕΔΑ Κρήτης, στην Ειδική Υπηρεσία Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στην πολιτική και υπηρεσιακή ιεραρχία του Υπουργείου Υγείας.
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

www.anatolh.com