in

Σοκαρισμένη η χώρα από τη δολοφονία της εξάχρονης από τον πατέρα της – Τη σκότωσε γιατί έκλαιγε

Οργή, αγανάκτηση και θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη της δολοφονίας του εξάχρονου κοριτσιού από την Αγία Βαρβάρα η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη και πεταμένη μέσα σε κάδο σκουπιδιών το βράδυ της Πέμπτης. Η άτυχη Στυλιανή Εικοσπεντάκη, δολοφονήθηκε από τα χέρια της του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος στην συνέχεια την έβαλε σε μια τσάντα σκουπιδιών μαζί με το αγαπημένο της κουβερτάκι και την πέταξε στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί που βρήκαν τη σορό του παιδιού αργά το βράδυ αισθάνθηκαν το στομάχι τους να δένεται κόμπος. Όταν αντίκρισαν τη σoρό μέσα στη τσάντα είδαν ένα αγγελούδι νεκρό με εμφανή τα σημάδια του στραγγαλισμού. Ο παιδοκτόνος και πρώην αστυνομικός φέρεται να είπε πως το παιδί θα το βρουν σε κάδο στην συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, κάτι που έγινε απο αστυνομικούς της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής και με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

“Έκλαιγε και της έκλεισα το στόμα για να ησυχάσει”

Η απολογία του για την στιγμή του φονικού σοκάρει. Το άτυχο παιδί που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έκλαιγε καθώς το έλειπε η μητέρα του που ήταν σε νοσοκομείο για επέμβαση στην χολή και όπως είπε ο 61χρονος, «Ήταν η κακιά η ώρα. Ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε».

 Οι αντιφάσεις του παιδοκτόνου

Από την πρώτη στιγμή που ο πρώην αστυνομικός δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού το πρωί της Πέμπτη, οι αστυνομικοί διέκριναν κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του. Μάλιστα έπεφτε από την αρχή σε αντιφάσεις, καθώς σε διάστημα λίγων ωρών παρουσίασε 3 εκδοχές για τις συνθήκες της υποτιθέμενης εξαφάνισης του κοριτσιού.

Αρχικά υποστήριξε πως διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι και έκλεψαν κοσμήματα και το παιδί. Στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του και υποστήριξε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και άφησε τα κλειδιά στην πόρτα, τα οποία βρήκε το παιδί, ξεκλείδωσε και έφυγε.

Κατά την διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του πατέρα εντοπίστηκαν πολλά ηρεμιστικά χάπια, κάτω από την ρεζέρβα του οχήματος. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε για περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: newpost.gr