in ,

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης του εγκλήματος στον Αλμυρό, videos – photos

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν από τις λιμενικές αρχές  Αγίου Νικολάου οι καταθέσεις από διάφορους πολίτες  καθώς και η συμπλήρωση όλων των στοιχείων απο τα ευρήματα του φονικού που έγινε στην  παραλία του Αλμυρού  το απόγευμα της Παρασκευής.
Το σημείο του εγκλήματος

Πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου στην παραλία του Αλμυρού αλλά και των ευρημάτων από τα «φονικά όπλα», βρίσκονται οι λιμενικές αρχές του Αγίου Νικολάου που χειρίζονται την υπόθεση.
Ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του 23χρονου, ανθρώπους με τους οποίους έκανε παρέα το θύμα με δεδομένο σύμφωνα με το περιβάλλον του ότι ή όποια κόντρα είχε ξεκινήσει με μερικούς απο την πατρίδα τους στο Πακιστάν και είχε μεταφερθεί εδώ.
 

Σύμφωνα με ομοεθνείς του ο 23χρονος ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στην περιοχή, ήταν ένα πολύ καλό, ήσυχο και εργατικό παιδί και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.
Πιο πιθανά το έγκλημα έγινε  μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής όταν στην περιοχή ο καιρός ήταν πολύ κακός ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για το γεγονός ότι οι δράστες άφησαν επι τόπου πολλά στοιχεία χωρίς να προσπαθήσουν να κρύψουν έστω μερικά