in , , , ,

Σεβασμός στο κυκλοφοριακό της πόλης από…ΟΛΟΥΣ.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής στο θέμα του συντονισμού όλων των υπηρεσιών σχετικά με το κυκλοφοριακό της πόλης επισημαίνουν από την μεριά τους στο θέμα που τους απασχολεί πιο άμεσα από κανένα ότι θα πρέπει αυτό να το δουν όλοι με τους ίδιους όρους.
 
Τα μέλη του Δ.Σ παρακαλούν τους συναδέλφους εν όψη τόσο της εορταστικής περιόδου του ΠΑΣΧΑ αλλά και της νέας τουριστικής σαιζόν που ξεκινά να μην παρκάρουν τα οχήματα τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ούτε και αν γεμίζουν την άκρη των δρόμων αυτών με τα μηχανάκια τους. «Η εικόνα των δρόμων μας θα πρέπει να είναι τέτοια που να διευκολύνει τους επισκέπτες να βρουν τόσο χώρο να παρκάρουν όσο και ελευθέρους δρόμους για να κινηθούν.
 
Το ίδιο βέβαια τονίζουν και προς τα γραφεία που ενοικιάζουν αυτοκίνητα ώστε να μην καταλαμβάνουν θέσεις παρκινγκ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες της πόλης και άρα της αγοράς. Ακόμα όμως και οι εργαζόμενοι σε άλλες υπηρεσίες πέρα του Δήμου, όπως τράπεζες ή άλλα γραφεία και δομές εξυπηρέτησης πολιτών, οι εργαζόμενοι να καταλάβουν ότι οι κοινόχρηστοι χώροι θα πρέπει να εξυπηρετούν πρώτα από όλους τους επισκέπτες μιας και έτσι θα φανεί ο σεβασμός όλων σε όσους επιλέγουν για προορισμό την πόλη του Αγίου Νικολάου.
 
Όλοι μαζί και με κοινό το ενδιαφέρον μας για τον τόπο και την πόλη μας θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε η κυκλοφορία να γίνεται με άνεση και ασφάλεια από όλους σε όλη την πόλη.
 
Ακόμα τα μέλη του Δ.Σ αναγνωρίζοντας τον ρόλο των τοπικών μέσων ενημέρωσης που είναι ο δίαυλος επικοινωνίας τους με το καταναλωτικό κοινό ευχαριστούν την ΑΝΑΤΟΛΗ καταρχήν για τον χώρο που τακτικά διαθέτει για τα εμπορικά νέα της πόλης όσο και τα ραδιόφωνα αλλά και τα τοπικά ενημερωτικά ηλεκτρονικά μέσα.
 
Εύχονται δε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και με το καλό η Ανάσταση του θεανθρώπου, καλώντας τους καταναλωτές να προτιμήσουν την τοπική αγορά που έχει τα πάντα σε πολύ καλές τιμές ενώ υπερέχει στον τομέα και της εξυπηρέτησης.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ