in

Σας ευχαριστούμε…είπαν οι επαγγελματίες της Νεάπολης στον ΣΕΒ.Μ.Π.Χ

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ Νεκτάριο επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου της Νεάπολης προκειμένου να εκφράσουν στην τοπική εκκλησία και τον ιεράρχη της τις ευχαριστίες τους για όλες τις προσπάθειες που γίνονται από την μεριά της εκκλησίας για το καλύτερο του τόπου.

 

Τόσο η συμβολή της εκκλησίας σε ότι αφορά το κέντρο αποκατάστασης όσο και η κατασκευή του γηροκομείο  στην περιοχή της Λατσίδας θεωρούνται έργα ανάπτυξης που θα δώσουν νέες θέσεις εργασίας και θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

 

Οι επαγγελματίες της Νεάπολης αναγνωρίζουν παράλληλα και το έργο που κάνει η εκκλησία σε ότι αφορά την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και εκτιμούν ότι οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει μαζί με την εκκλησία της Κρήτης κινούνται σε ένα πλάνο ανάπτυξης και της περιοχής του Επάνω Μεραμπέλλου που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί το Άγιο Όρος της Κρήτης.

 

«Με την ευκαιρία της επίσκεψης μας στον σεβασμιότατο θέλουμε μέσα από την πρωτοβουλία μας αυτή να ευχαριστήσουμε   όλους όσους έχουν συμβάλει ώστε το έργο της κατασκευής του Κέντρου Αποκατάστασης και αποθεραπείας να πάρει σάρκα και οστά. Τόσο τους παλιούς Νεαπολίτες που δώρισαν τις εκτάσεις και έκαναν τις δωρεές, τα μέλη του συλλόγου των φίλων του παιδιού της Κρήτης, τους διοικητές του νοσοκομείου μας που χρόνια πριν εργάστηκαν για το σκοπό αυτό και δη την κα. Μοσχοβιτάκη που τα τελευταία έτη έχει δει το θέμα πολύ ζεστά, τους βουλευτές όλων των κομμάτων που μερίμνησαν θετικά αλλά και την περιφέρεια Κρήτης που είδε το δίκαιο του αιτήματος. Περιμένουμε πλέον να δούμε να μπαίνει ο θεμέλιο λίθος σε ένα έργο που θα είναι το μοναδικό στην νότια χώρα και σίγουρα θα τονώσει την τοπική κοινωνία και οικονομία.» σχολίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Νεάπολης.

 

Είναι δεδομένο παράλληλα ότι ο εμπορικός κόσμος της περιοχής ότι θα στηρίξει την όπου προσπάθεια γίνει από φορέα της περιοχής ώστε να αποκτήσει η Νεάπολη τον χαρακτήρα του προορισμού και όχι του περαστικού μονάχα.

«Είμαστε εδώ εργαζόμαστε για τον τόπο μας, προσφέρουμε θέσεις εργασίας και αυτό που θέλουμε είναι η περιοχή μας να μην πηγαίνει προς τα πίσω, θέλουμε ξανά να βρει τους ρυθμούς την ανάπτυξης της και της ευημερίας της.» πρόσθεσε ο κ. Τζώρτζης.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ