in ,

Η οικονομική λύση για την θέρμανση της επιχείρησης σας

Η οικονομική λύση για την θέρμανση της επιχείρησης σας
 
Αν έχετε κάποιο μαγαζί (καφετέρια, εστιατόριο, ταβέρνα κλπ) και θέλετε να ζεστάνετε τον εξωτερικό σας χώρο, τώρα το κρύο δεν αποτελεί πια πρόβλημα. Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου θα καλύψουν τις ανάγκες σας για οικονομική και αποδοτική θέρμανση.
 
Ας προετοιμαστούμε, λοιπόν, σιγά-σιγά για τον χειμώνα! Σας παραχωρούμε τις θερμάστες υγραερίου (μανιτάρια) για τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης σας και καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε φιάλες σε πολύ προσιτές τιμές!!
 
Οι σόμπες μανιτάρια πήραν το όνομά τους από την απλουστευμένη ερμηνεία του σχήματος ενός μανιταριού. Το χαρακτηριστικό καπέλο τους τις κάνει να ξεχωρίζουν και χρησιμεύει στην αντανάκλαση της θερμότητας που παράγεται στην κεφαλή που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Χωρίς αυτό η σόμπα είναι αδύνατο να αποδώσει γιατί όλη η θερμότητα που παράγεται θα διαφεύγει προς τα πάνω ανεμπόδιστη. Λειτουργούν με φιάλες υγραερίου (η αλλαγή των οποίων πραγματοποιείται εύκολα) και έχουν εξαιρετική απόδοση.
 
Μανόλης Τζώρτζης,
Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, Πηγάσου 32 (κοντά στα ΚΤΕΛ Αγ Νικολάου), για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας από κοντά ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2841026600.