in

“Σαρώνει” τα benchmarks το Samsung Galaxy Note 8

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του επερχόμενου high-end phablet της Samsung αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, όμως η εμφάνιση της συσκευής στις βάσεις δεδομένων των γνωστών benchmarks Antutu και GFXBench μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για τις επιδόσεις της, ενώ επιβεβαιώνουν μερικά από τα κύρια τεχνικά της χαρακτηριστικά.
Φαίνεται ότι η εκδοχή του τηλεφώνου που εμφανίστηκε στο AnTuTu βασίζεται στο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm, ενώ ενσωματώνει επίσης 64GB αποθηκευτικού χώρου, 6GB μνήμης RAM και τρέχει Android 7.1.1. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,4 ίντσες και ανάλυση 2.960 x 1.440 pixels.
Κρίνοντας από το μέγεθος της RAM πάντως, εικάζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται για την κινέζικη αγορά. Το σκορ που σημείωσε στο σχετικό benchmark της εφαρμογής είναι εντυπωσιακό, αφού η συσκευή συγκέντρωσε 179.000 πόντους – περισσότερους δηλαδή από την αντίστοιχη έκδοση του Samsung Galaxy S8+.
Η καταχώρηση στο GFXBench παρουσιάζει μια ελαφρώς διαφοροποιημένη υλοποίηση, η οποία βασίζεται στο Exynos 8895 SoC της Samsung και έχει ανάλυση οθόνης 1.080 x 2.220 pixels.
Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίαση του τηλεφώνου.
ΠΗΓΗ: capital.gr