in

Η Samsung θα φέρει την Infinity Display και στις συσκευές μεσαίας κατηγορίας

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει την ευρύτερη υιοθέτηση των εύκαμπτων OLED οθονών και του σχεδίου Infinity Display ακόμη και στις συσκευές smartphone μεσαίας κατηγορίας.
Όπως υποστηρίζουν σε αναλύσεις τους κορεατικά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση της Samsung έρχεται καθώς η εταιρεία επιθυμεί την ουσιαστική διαφοροποίηση των συσκευών της απέναντι στην πληθώρα των μοντέλων που παρουσιάζουν κάθε χρόνο οι κινέζοι κατασκευαστές.
Η υιοθέτηση του σχεδίου Infinity Display, δηλαδή η ελαφρά κυρτή οθόνη με τα ελαχιστοποιημένα περιθώρια, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν παράγοντα διαφοροποίησης των mid-range συσκευών της Samsung απέναντι στον ανταγωνισμό.
Άλλοι αναλυτές θεωρούν ότι η πρόθεση της Samsung κρύβει άλλες σκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, συσχετίζουν την εν λόγω πρόθεση με την απόφαση της Apple να περικόψει την παραγωγή του iPhone X, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ζήτηση για OLED panels, τα οποία κατασκευάζει κατά κύριο λόγο η ίδια η Samsung. Υιοθετώντας OLED panels και για την mid-range κατηγορία συσκευών η Samsung θα έβρισκε τρόπο να απορροφήσει την συγκεκριμένη ανεκμετάλλευτη παραγωγή.
ΠΗΓΗ: pestaola.gr