in ,

Σαν μια οικογένεια η εκδήλωση της πίτας του Α.Σ Αλμυρός


Με την συμμετοχή Αθλητών , γονέων και μελών , έγινε η κοπή της πίτα του Α.Σ ΑΛΜΥΡΟΣ και φέτος . Να ευχηθούμε σε όλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη . Ιδιαίτερα στους αθλητές να βάλουν υψηλότερους στοχους και να πετύχουν περισσότερες επιτυχίες .
Να ευχαριστήσουμε αρχικά τον παπα Γιώργης Τζαβλας για την τέλεση του αγιασμού και φέτος . Το Λασηθιώτικο φούρνο για την νόστιμη πίτα που μας έκανε χορηγία . Το χρυσοχοείο Γρηγόρη Αλεξούδη , για το όμορφο ρολόι που μας έκανε δώρο για το φλουρί . Το κατάστημα παιχνιδιών Βιδάκη για το παιχνίδι που μας εκανε δώρο επίσης για το φλουρί .
Να σημειώσουμε ότι τα φλουριά ήταν δυο , εκ των οποίων το ένα το βρήκε ο μικρός Αθλητης Γιαλυτης , που πήρε και το παιχνίδι , ενώ τη έτερο το βρήκε ο Γραμματέας του Αλμυρού Καρδάμης Στέφανος και πήρε το ρολόι .

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο . Όλους τους συμπολίτες μας , τις επιχειρήσεις -χορηγούς & τους φίλους, μέλη που βοηθούν το σωματείο αυτές τις δύσκολες εποχές με οποιοδήποτε τρόπο .
Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια τους , ώστε να μπορεί το σωματείο μας να λειτουργεί και να γυμνάζονται οι νέοι και τα παιδιά της πόλης μας , διαφεύγοντας έτσι από παρά πολλούς κινδύνους , διατελόντας έτσι μεγάλη κοινωνική προσφορά για τον τόπο μας !!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2018
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΤΙΜΗ !!!