in , ,

Οι καλύτεροι παλαιστές της Κρήτης στον Αγιο Νικόλαο, άκουσε το

Για το παγκρήτιο πρωτάθλημα ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΝΤΑ που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Νικολάου μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΛΜΥΡΟΥ .

Ο Αρτέμης Κοκολάκης μίλησε για τις δυσκολίες μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, το πρόγραμμα της ημέρας, τους φορείς που συμμετέχουν στην διοργάνωση, τους επαγγελματίες που βοηθούν πάντα, τους εθελοντές. Έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στην βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, στον ΠΑΟΔΑΝ,στον ρόλο των γονέων των αθλητών και τόνισε πως το πρωτάθλημα αυτό έχει το όνομα του ανθρώπου που το όνομα του έχει ταυτιστεί με τον σύλλογο.

ακούστε εδώ


Ο Α.Σ Αλμυρός περιμένει όλους τους  φίλους, γονείς, αθλητές, τους αδελφούς συλλόγους πάλης από όλη την Κρήτη και όχι μόνο,  στους αγώνες που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αείμνηστου Κώστα Τραντά.

Σας περιμένουμε όλους στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ΕλληνορωμαΪκής Πάλης την 15/12/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Ξηρόκαμπος Αγίου Νικολάου.

Τέλος, με πολύ σε σεβασμό, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, τους φίλους μας, τους χορηγούς μας, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., την ΕΛ.Ο.Π., για την πολύ σημαντική τους βοήθεια για την διοργάνωση και την τέλεση των αγώνων.

Απο το Δ.Σ