in ,

Σάλος στην Πάτρα: Καθηγητής χαστούκισε 14χρονο για να τον κάνει… άντρα![VIDEO]

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Πάτρας, όπου καθηγητής χαστούκισε μαθητή για να το κάνει… άνδρα, όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε όταν το περιστατικό πήρε έκταση!
Οταν συνέβη αυτό το απίστευτο γεγονός, παρούσα ήταν και η υποδιευθύντρια του σχολείου. Βλέποντας τι συνέβη, προσπάθησε να απομακρύνει τον μαθητή, αλλά αυτό που κατόρθωσε ήταν αποσπάσει τις ύβρεις του θερμόαιμου καθηγητή, αδυνατώντας να απομακρύνει το παιδί.
Για τον καθηγητή είναι σε εκκρεμότητα ένορκες διοικητικές εξετάσεις για παρόμοια περιστατικά βίας σε βάρος μαθητών του, γιατί αν όντως αυτά αληθεύουν το είχε σύστημα. Στην καταγγελία της η μητέρα του 14χρονου παθόντα επισημαίνει: «Με ενημέρωσε η υποδιευθύντρια του σχολείου πως ο καθηγητής συνόδευε το δικό μου το παιδί και ένα άλλο στη βρύση. Κάποια στιγμή έδωσε στο παιδί μου ένα χαστούκι και το τραβούσε από τους ώμους και του έλεγε “ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”». Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η μητέρα του αγοριού ο εκπαιδευτικός έλεγε στο παιδί να πει: «είμαι χαζό, δεν θέλω χαστούκι».

GYMNASIO KAKOPOIHSH 14XRONOS KATHIGITIS

gazzetta.gr