in ,

Ρευστότητα, ενίσχυση ψηφιακών διαδικασιών και στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων στην επόμενη μέρα, ζητά ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΑΚ [VIDEO]

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Ανατολικής Κρήτης Μιχάλης Χωραφάς στο Web TV του fonien.gr

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση στο web tv του fonien.gr ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς παρουσίασε στον Θάνο Κορομπύλια όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τον κατασκευαστικό κλάδο στην καρδιά της πανδημίας, πόσες εργασίες έχουν επηρεαστεί ζητώντας παράλληλα σαν κλάδος να υπάρξει στην αγορά ανάληψη πρωτοβουλιών που θα επιτρέψουν την ρευστότητα στην αγορά και θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να σταθούν στα πόδια τους.

Ακόμα ζήτησε την ενίσχυση των ψηφιακών εργασιών ώστε να μην χάνεται χρόνος με την προσωπική παρουσία των ενδιαφερομένων . Είπε ότι το ΤΕΕ ΤΑΚ άμεσα έδειξε τα αντανακλαστικά του και δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να βρίσκεται σε επαφή με τους φορείς αλλά και τα μέλη του.
Σε ότι έχει να κάνει με το κτηματολόγιο είπε πως έχει δοθεί μια σιωπηρή παράταση έως το τέλος του καλοκαιριού χωρίς η συγκεκριμένη υπηρεσία να έχει σταματήσει την λειτουργία της.
Τέλος σε ότι αφορά την επόμενη μέρα είπε πως είναι προϋπόθεση το δημόσιο να συνεργαστεί περισσότερο με τον ιδιωτικό τομέα, διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο.